Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor blogu se obava, ze by "chudak" Nikulin mohl dostat az 30 let vezeni. Smozrejme nevi, ze u tohoto rozsudku byva dodatek. Musi si odsedet nejmin polovinu trestu. Dovolim si mu pripomenout, ze sovetsky agent Bradley Edward Manning, pardon Chelsea Elisabeth Mannig ktery-a co vojak US Army vyzradil vic nez 400 000 tajnych dokumentu, byl skutecne na tech 30 let odsouzen. Z tech 30 let si odsedel pouhych sedm. Prezident Obama mu jeho-jeji trest snizil na to co mel uz odsezeno, tedy let sedm. Nikulina zas tak moc zleho neceka.

1 0
možnosti
Foto

Těch 30 let oznámily ty přejícné komentátorky na ČT24. Já o tom případu vážně nic nevím. Asi jsme ho měli vydat Rusům, je to jejich člověk.

2 0
možnosti

hordy vyžírků se chystají vpadnout do země a kluci se baví špionem-nešpiónem nebo počítačovým fandou

2 0
možnosti
Foto

Jakoby nám nestačili ti, co už tu jsou, dole i nahoře. ;-D

2 2
možnosti
Foto

V jakém my to žijeme strašném světě! Všichni bijí Rusa, ale on chudák za nic nemůže!

Nevím o nikom, kdo by operoval na vísostném území Ruska s bojovou látkou, kdo by sestřelovat civilní letadlo bojovou raketou, kdo by tak masivně ovlivňoval volby všude ve světě svou propagandistickou kampaní založenou na opkování lží. Neznám rovněž stát který by v 21tém století vojenskou silou obsadil svého nejbližšího souseda.

No nejsou oni chudáci?

12 4
možnosti
Foto

A pane Pajonku, tušíte, kdo to civilní letadlo poslal do bojové zóny? Já to vím, bylo to Řízení letového provozu UA. A to i přesto, že UA rozvědka o existenci systému BUK věděla.

6 7
možnosti
Foto

no, kdyby zastavili export plynu a ropy, tak umřou hlady.

7 3
možnosti
Foto

Nepřehánějte, Matuško. Vydrželi víc.

4 0
možnosti

Máte dosti témat a tak například Kauza Novičok se pro nás nevyvijí štastně v kontextu již učiněných rozhodnutí bo....Podle ředitele Vojenského výzkumného ústavu v Brně Bohuslava Šafáře se tyto látky u nás dosud vyrábějí - ovšem "výhradně pro laboratorní účely". Podle zprávy, kterou přinesla ČTK a kterou zapracoval do svého zpravodajství již 19. března deník Právo, Šafář tuto informaci potvrdil. „Malé množství jich vyrábí i Vojenský výzkumný ústav v Brně“. Ústav k tomu má podle ředitele souhlas Organizace pro zákaz chemických zbraní. Řádově jde prý o gramy, takže vlastně nejde o výrobu. Spíše o laboratorní přípravu „malého množství“, kvůli testování jejich vlastností. Ano, laboratorní podmínky. Takže BISka odpoví MZ ano.

3 0
možnosti

J55o24s81e98f 59Š92l21o78u23f

16. 4. 2018 17:36

Jenomže to už se z naší ČT24 nedozvíme.

Přece ze sebe novináři nebudou dělat užitečné hlupáky.

0 0
možnosti

:-).....Napsal jste to velmi pěkně a hlavně......pojmenoval hodně akcí, které proběhly, aby to RF osolili.

Angličané se do toho zamotávají stále více,(nebo spíš aktivní novináři), včera prohlášení, že jed nemusel pocházet z Ruska, dnes......už objevili laboratoř kde byl vyroben! Jak si to máme vysvětlit? R^R^R^

2 5
možnosti

Nejlepší je vysvětlení, tak nějak po našemu - новичок - česky Nováček, se narodil v SSSR. Užitečná věc, pro prosazování pojmu - Naše pravda. Kdo si přičichnul - ihned změnil názor ! Taky je možné vyslovit teorii, že zbylých 15 agentů vlastně zabil svobodný vzduch Západu ! Nadechli se a skonali ! Ten pobyt, ve svobodném prostředí se prostě vydržet nedal ! ... :-)

7 2
možnosti

Britské tajné služby jsou přesvědčeny, že se jim podařilo najít tajnou ruskou laboratoř, která vyrobila jed novičok.také prověřuje totožnost Rusa, který cestoval ve stejném letadle jako Skripalova dcera. Do kauzy se hodlá vložit také Marina Litviněnková ! Upravte si , prosím text - Tažení Ruska - Jim skutečně, nic dobrého přinést nemůže! Dobrá doba, kdy náš obchod presentují pouhá 2%, doba, kdy ani plyn uzavřít nemohou, z čeho by byli živi ? Kontrolní otázka poručíka Troníka - Jak nám Rusi vlastně mohou škodit a hlavně, co s nimi vůbec máme společného ? :-) https://zpravy.idnes.cz/britanie-rusko-novicok-skripal-vysetrovani-salisbury-litvinenko-109-/zahranicni.aspx?c=A180405_063937_zahranicni_ksu

7 1
možnosti
Foto

Ta situace je znepokojující... "Není míru pod olivami" - a to žijeme 21. století. Bohužel:-/Rv

1 0
možnosti
Foto

Celý vás blog jenom prokazuje jak je Rusko v zametání informací a ve svém podvraťáctví úspěšné. A kam až mu chcete ustupovat? Vzpomeňte na Hitlera jak se mu ustupovalo a kam to vedlo.

13 3
možnosti
Foto

A není divné, že se jedna osoba zasažená tím nervově-paralytickým plynem zotavuje a ta druhá osoba je stále naživu? Nějak to odflákli, že? Teď pouze zjistit, kdo?

4 1
možnosti
Foto

Aplikujte si atropin a máte garantovaný život věčný i po osprejování novičokem.

1 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik