Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Jako vždy napsáno pěkně! Jaromír Novotný,(sedminásobný diplomat), to v TV vysvětlil perfektně. Divil jsem se, že ho tam s jeho názorem pustili. Je to skutečně nebývalý boj proti RF. Projev Ryana v parlamentu, třetinu zabralo osočování RF. Večer rozhovor s napudrovaným býv. reportérem v USA, to samé v bleděmodrém.

Rusko postavilo za miliardy stavby pro mistrovství světa ve fotbale, Už se některé země odhlašují, zaregistroval jsem Austrálii. Cíl......,.poškodit RF za každou cenu. Spousta politiků tomu tleská, žádný si zřejmě neuvědomuje, že to může skončit špatně ! R^R^R^

1 0
možnosti
AR

Ano, Rusko je velmocí jen díky své rozloze, ale už vůbec ne z pozice ekonomické. Kromě nerostného bohatství může úspěšně nabízet jen produkty zbrojního průmyslu. Např. export jiného strojního průmyslu z RF byl r.2016 na úrovni exportu Holandska! V r.2015 hrubý národní produkt RF činil 4 trilióny $, u zemí EU činil 40 triliónů $ a v USA necelých 100 triliónů $. No a dá se v uvádění velkých rozdílů pokračovat !!

3 2
možnosti
Foto

To ruské nerostné bohatství ovšem už celá staletí láká jiné mocnosti. Už i Napoleon kvůli tomu táhnul do Ruska. Historie 20-tého století to jenom podtrhuje. Už už to vypadalo, že bude dosaženo kýženého cíle. Za Jelcina bylo Rusko pro Ameriku hotovým Klondikem. Putin to zarazil a ejhle vynořil se nepřítel. Amík má nepřátele všude kde je ropa, a kde Amík na tu ropu nesmí sáhnout.

Jinak ta poznámka o ruské velmoci vzhledem k velikosti, skutečně padla v diskusi na ČT. Logiku to ovšem má. Tak velikou zemi nelze přehlížet.

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik