Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J75a69n 39R42á49ž

14. 3. 2018 18:33

Zpočátku jsem si myslel, že volba klidného intelektuála Fialy do čela ODS byl dobrý tah, který umožní ODS, aby se ve stínu, mimo pozornost médií, mohla se v klidu transformovat. Ale když si ponechala v čele i v dnešní turbulentní době vyžadující rázné charismatické lídry, nevýrazného liberála s neolevicovými názory, jen maskované pravicovou rétorikou, mne vyvedlo z omylu, že ODS může znovu reprezentovat pravicově orientované občany.

PS. S Markem B. máte pravdu!

0 0
možnosti
MS

Kromě jiného si poněkud pletete pojem trestně stíhaného poslance. Pokud Sněmovna poslance k trestnímu stíhání nevydá, nemůže být trestně stíhán a nelze tedy na něj pohlížet jako na trestně stíhaného poslance. :-)

2 0
možnosti
Foto

Což ale je jen polovina pravdy, že? Protože trestní stíhání sice neprobíhá, ale také nebylo pravomocně ukončeno.

1 0
možnosti
LB

Šmarjápano, tak zhůvěřilá Česká televize dělá interview už i s nebožtíky? Co tomu říká Rada ČT, Rada pro rozhlasové a televizní vysílání a pan prezident?

(poslanec ODS Václav Benda zemřel v roce 1999.)

4 0
možnosti

...a přitom Marek už má vytetované inventární číslo coby inventář parlamentu:-/

7 0
možnosti
SN

:-).....Já to vidím stejně! Myslím si, že to má Babiš dobře promyšlené, a určitě to konzultuje s dalšími chytrými lidmi. ODS se zasekla, Fiala mele furt dokola, jak modlitební mlýnek. Žádná nová myšlenka jen opakováni starých frází. Udženija a profláknutý opavák Stanjura, stejné.

Babiš ukazuje dobrou vůli, ale je přesvědčen, že to prostě neprojde. Jeho cílem je asi menšinová vláda s podporou SPD a KSČM,(do vlády je nechce), a SPD, jako protiunijní, nesmí pro veřejnost a EU projevovat velkou přízeň. KOmunisté jsou dnes celkem solidní stranou, kdo si myslí, že mohou navrátit staré pořádky, je na velkém omylu. R^R^R^

5 1
možnosti
PK

Krátce a výstižně.....velký pozitivní rozdíl proti některým článkům. Taky jsem bývalý nadšený pravicový volič ODS. Pan Benda nic jiného nezažil než místo v parlamentu, nelze mu tedy vlastně ani vyčítat jeho rétoriku.

Klaus jr. jediný z ODS má co říci, ale je v menšině a nikdo mu nenaslouchá. Počínání AB nějak přestávám chápat, piruety od socialistů k ODS a zpět. Skoro si myslím, že nastává čas zvednou pozadí a jít znova rozdat karty...jinak to bude neverending story...;-O

10 0
možnosti
Foto

Jo jistě,jedinou skutečně pravicovou stranou je ANO....;-)Pak možná ještě komunisti a Okamura....;-)Klaus ml. je bezpáteřní megaambiciozní křivák,já nevolím ODS právě kvuli němu....

2 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik