Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Škoda, že se nedá dát negativní karma.Rv

0 1
možnosti
ED

Autor to sepsal opravdu dobře, na jedničku! No a teď už jenom zbývá, koho si vybere B. do vlády. Začíná se jich tam cpát už nějak moc. A co vše by nechtěli? Myslím, že do půl dubna bude vymalováno a konečně, znovu se vracím k mediálnímu: Ďábel se skrývá v detailu: Ne jak píší Reflexy, HN, LN a jiné plátky, že prezident posvětí druhý pokus KDYŽ mu přinese B. stojedničku, ne tedy když, ale AŽ a to může trvat do půli dubna, ale i déle. Uvidíme! No a druhý detail, opět tiskem zkomolený: Hamáček neřekl, že NEPŮJDE s Babišem do vlády, on řekl, že by ANO MĚLO POSOUDIT, zda je vhodné mít trestně stíhaného premiéra - ale co je trestně stíhaný, to autor tohoto blogu velice pěkně kulantně vysvětlil, né?

2 0
možnosti
DB

v případě ČH bude mít jak žalobce tak i soudce neskutečně obrovské problémy..........během akce ČH nebyl porušen ani jeden zákon..............a tak bude velmi obtížné vykonstruovat a specifikovat obvinění a doložit ho konkrétním nedodržením konkrétních zákonů,,,,,,,,,,,

Když neporušíte zákon, je těžké napsat, který zákon jste porušil.............

3 0
možnosti
JK

Odborník na FŠECHNO, tentokrát právo, s telepatickou schopností nahlédnout do spisu. Papouškování obtížné není (nic jsem neporušil, je to vykonstruované), ale věřit tomu to už dá fušku, teda u někoho schopného vnímat realitu.

0 2
možnosti
JK

Nóójo, na co nám jsou fakta, důkazy, svědectví, odedneška platí, že pořádně řvát hesla je víc a všechno se dá obrátit naruby a taky je pohodlné mít na to vlastní média.

Pak se najde pár pomatenců domotají hesla do sebe a vypadne článeček.

Ještě tam nemáte to - Soud jsem vyhrál, takže se budu dál soudit až do smrti - no potěš pámbu, to nás čekají doby, donekonečna se budou soudit i ti co soud vyhráli.

3 1
možnosti
PK

ale tu facku Kalouska si dobře pamatuji, díky jakési pani Jandové,zdejší populární blogistce,která jí veřejně schvaluje a ten kdo je proti násilí je dle jejího vyjádření,,baba" ....tak se dle jejího souhlasu můžeme i poprat ,,,je to dovoleno;-€;-€;-€;-€;-€

1 0
možnosti
Foto

J53a88k85u84b 70R76o89t22h

20. 2. 2018 12:13

Jen malý dotaz - jak byste se, upřímně, zachoval vy, kdyby k vám někdo přišel na ulici a zařval: Měl bys viset!?:-/

2 0
možnosti
JR

J62i85ř92í 69R59o31d

20. 2. 2018 11:32

Vážený pane. Pan exprimátor Svoboda je doopravdy slušný člověk a jeho kauza politická je. To uznal i celý parlament. Pan Babiš je doopravdy exestébák, podvodník a lhář. I toto uznal celý parlament. To, že za tím vším je Kalousek a Fiala je jen Vaše fabulace a Vaše přání. Hrozný blog neinformovaného člověka...

10 3
možnosti
JS

Považuji pana Svobodu za slušného člověka. Ovšem nepovažuji za slušné, že byl stíhán on a ne jeho slavný předchůdce. Podle mě to svědčí o práci policie prokuratury, soudů atd. Nějak nevím o tom, že celý parlament uznal, že Babiš je ex stbák, podvodník a lhář. Nejsem žádný obdivovatel Babiše, ovšem jak se proti němu spojili všichni ostatní je imponující. Navíc mě ještě zaujalo, že ČSSD požadovalo, že ANO nesmí mít ministra vnitra, spravedlnosti a financí. Tito funkcionáři snad mohou ovlivňovat - nebo ovlivnili - hon na Babiše nebo jeho osvobození?

1 0
možnosti
SN

:-).......Když už máte oponenty, kteří nesouhlasí,já to napravím. Napsal jste to perfektně! Stíhání se dá opravdu vytáhnout na každého, ne,že ne. I když se všichni naježili po výroku Babiše v parlamentu, nic se na tom nemění.

Případů je mnoho. Inerwiew s p. Čunkem a Witovskou je víc než výmluvné! Také si užil svoje, novináři se po něm vozili s gustem dva roky.

Všechno má jediný cíl, ví to samozřejmě všichni politici, ale mlčí protože se jim to hodí. Dostat Babiše z politiky, který ukázal, jak by to mělo fungovat, vybírat daně a hlavně......přišlápl pazourky Kalouskovi a spol. kteří tu republiku od sameťáku, bez obav z postihu rozebírali ! R^R^R^

1 14
možnosti
Foto

J93a72k66u13b 58R34o38t12h

20. 2. 2018 11:18

To víte, že to napsal perfektně. Zvlášť ten pokus vysvětlit, že AB není trestně stíhaný. Stáňo, jak vy to je děláte?;-D;-D;-D

12 2
možnosti
Foto

Pan Babiš je TRESTNĚ STÍHANÝ, to neokecáte

14 1
možnosti
SN

:-).....Pane Matuško.....je Vám, při Vašem vzdělání jasné, že stíhat bez obvinění ho mohou dalších 20 roků, až dokonce jeho života? A vo tom to je! Pochopil? Tak minusujte, Vaše logika i diskutéra nad Vámi, je obdivuhodná, pro mně nepochopitelná ! !!!!!!

0 0
možnosti
Foto

J63a48k24u45b 25R56o59t55h

20. 2. 2018 10:41

Fascinující výklad termínu Trestní stíhání. Takový zemanovsko-babišovský.:-/8-o

14 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik