Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč by se mělo rušit EET - vlajková loď minulé vlády, kterou rozložili Sobotka a jeho kumpáni - prostředek k miliardovým příjmům státního rozpiočtu a umravnění těch, co by si chtěli ulívat bokem, proč by měli navrhovat jiného premiéra, protože Babiš je ten, kdo to dal dohromady a až policie kauzu ČP odloží, zjistivše, že je netrestatelná - to už bude po týdnech?, měsících?, rocích? pozdě bycha honit. Pokud bude odsouzen sklapnu asklopím uši a budu mlčet. Znovu připomínám: Kdo tedy v ODS vládne? Včera Udženija: cituji: "V tuto chvíli si společnou vládu s obviněným Andrejem Babišem dokážu představit těžko, ale neříkám, že je to absolutně vyloučené!" Na to ohlas MfD:"Ledy se pohnuly? První místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija připouští, že by její strana snad, eventuálně, za jiných okolnosdtí mohla vládnout s Andrejem Babišem. Čekají nás možná zajímavé týdny, protože po tom, co ODS v minulých měsících řekla o vládnutí s hnutím ANO, by tuhle piruetu snad nevykroužil ani JOZEF Sabovčík." No a na to večer velký předseda ODS Fiala - nic se nemění - s ANO do vlády nikdy nepůjdeme. Pirueta dokončena"pádem na led". Tak jak?

1 0
možnosti

Pokud by to ANO skutečně myslelo vážně, tak musí udělat zásadní ústupky a něco nabídnout. Je ochotno zrušit EET? Navrhnout jiného premiéra? Že ne? Tak o čem chce s ODS jednat? Místo toho mluví o nesmyslu, jako je zdanění církevních restitucí, což zcela jasně míří na SPD a KSČM. Ano nemá zájem o většinovou vládu.

2 1
možnosti

:-)......Pane Kropáčku, to je podobné jako u CHovance! Ten by chtěl min. vnitra, spravedlnosti a finance ! To je od něj opravdu dobrý nápad! Podobný študentovi z plzeňské sorbony.

Rovně tak požadavky Fialy......EET, funguje to, dá se to vylepšovat. Babiš, jako jeden z prvních se postaral o řádný výběr daní. Je o vidět i na výsledku hospodaření republiky. A že by nebyl premiérem, nebo dokonce ani ve vládě, jak požadují Fiala a DB? K tomu směřuje po letech vytažená akce Čapí hnízdo! Že to nebylo na objednávku, tomu opravdu může věřit jen...jak bych to řekl, abych neurazil, člověk s IQ dnešního data. Oni to ví všichni, ale nechtějí to přiznat, protože dostat Babiše z politiky je cílem všeho jejich snažení ! Tak to je ! !!!!!!

1 0
možnosti

:-)......Pane autore, lépe to už napsat nešlo ! Fiala mele tu svoji mantru pořád dokola, že nemohou zradit voliče, kteří jim dali důvěru. Pořád operuje s tím, že jsou druzí v pořadí po vítězi voleb, ale už se nezmíní, že jsou o promile od dalších dvou stran a o délku parníku za vítězem !

A závěr.....sestavit plnohodnotnou vládu je jen neumění Babiše ! To je výrok akademicky vzdělaného člověka....politologa! To by tak mohl pronést Pepek Vyskoč! R^R^R^

6 0
možnosti
Foto

Pokud se Fiala spojí s osobou, která byla prominentní členem KSČ, agentem StB, je osobou stíhanou z podovod, jeho podnikání provází povdvody, tak ztratí své voliče a já bych už v tom případě nikdy ODS nevolil.

1 2
možnosti

Tady pořád dochází ke zmatení a daří se to. Voliči budou netrpělivě rozmrzelí a budou si přát Vládu. Děje se . Druhá věc je, že Hnutí Ano - není odmítáno. Je vítězem voleb, skutečně má vládnout. Zde se ovšem olamují základní eticko - morální pohledy ! Skutečně, je to na pováženou a již se vůbec nehraje na - A.Babiš usiluje o vedoucí úlohu ANOfertu - střet zájmů - mega a giga ! Osoba nedůvěryhodná - Se stále nabízí jako důvěryhodná! O Burešovi ani nemluvě ... Nějak se nám ty pohledy opět ! Začínají pěkně ohýbat ! ... :-)

0 0
možnosti

Jako bývalý volič ODS s Vámi stopro souzním. Pro mě naprosto nepochopitelná logika pana Fialy...na jedné straně v TV stále kritizuje, že ANO nevyjednává a na druhé straně má svůj závazek, že s ANO do vlády nikoliv.Nikdo ODS nenutí ať jde do vlády, ale ať jasně řekne NE a nekritizuje ANO za neschopnost jednání, jinak je to jen její kabaret.

V dané konstelaci nemá příliš smysl menšinová vláda,jeji kompetence jsou příliš otesané a já jsem pro, když si AB většinově lidi zvolili ať ukáže co umí, pokud ne, pak jsou jen dvě možnosti AB z vlády a nebo předčasné volby.R^ karma za článek

5 0
možnosti

Naprostý souhlas (i co se týče ODS a jejich minulosti a přítomnosti) s jedinou výjimkou - ANO musí ještě počkat na sjezd ČSSD 18. 2. - myslím, že by tam mohli zvolit Zimolu, který sám v problémech se svým barákem je svolný s Babišem v čele vlády a teď už měkne i další kandidát Hamáček. Co to bylo včera za úlet mně naprosto nesympatické Udženije z ODS, že by tedy najednou s ANO šli a i o tom Babišovi by se podle ní dalo v nejhorším prý uvažovat - ale večer to uťal sám velký předseda Fiala, že zůstávají na svých neprůstřelných pozicích. To se ta U. nějak spletla? Tak tedy jak?

2 0
možnosti

to se musím podívat , kdepak to bylo ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik