Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusove se do voleb v USA vmesovali a taky se k tomu priznali.

0 0
možnosti

Pane Zemane. Zminil jste americkeho prezidenta a jeho snahu v boji proti demokratum. Vsak jste opomel jednu velmi dulezitou skutecnost. Spojene staty maji DEMOKRACII!!! Tuto silu dnesni prezident ma k dispozici. Protoze prave v teto demokracii vyjde to prosnule ceske prislovy: "Pravda zvitezi" Prvni krok te pravdy byl jiz ucinen. Vydane "Memo" ukazuje tu demokracii na nejvyssi urovni. Zde my cesi se muzeme ucit.

0 0
možnosti
Foto

Otázka zní, kolik zůstalo v USA demokratů?

1 0
možnosti

Studenou valku zde na blogu zpusobuji uz par let ruzni ti Zemanove. Nastesti si jich svet nevsima.

4 1
možnosti

:-).....Na rozdíl od prvních dvou diskutérů, já Vás chválím! Popsal jste to přesně! Proč by asi Rusko ohrožovalo Evropu? Co by tím získalo?

Překvapil mě Trump. Ale je zřejmě ve vleku výrobců zbraní, což je jediná komodita, která chce pořád vydělávat! Tak se vytvoří nepřítel a továrny jedou naplno.

Lidé se musí bát. Vojsko rozeseté ve stovkách základen po celém světě musí někdo živit! Denně se o tom na internetu přesvědčujeme.

Soudným lidem musí být jasné, že použití několika atomových zbraní je konec tohoto světa, samozřejmě i Ameriky, která zatím pořád válčí jen mimo své území! Za totality se psalo o Americe, že je to světový četník, po letech si každý normální člověk musí uvědomit, že komunisté, ač je to těžké si připustit....měli pravdu ! R^R^R^

1 4
možnosti

Na vašem příspěvku mi vadí dvě věci: Za prvé, že se jako volič Zemana zase titulujete do role toho, co má svojí hlavu, zato druhá polovina voličů jsou zblblí a bez názoru. Za druhé, že Rusko nevznášelo po roce 1992 žádné územní nároky. To vážně nevidíte Podněstří, Jižní Osetii, Abcházii, Doněcko s Luhanskem atd.? Máte selektivní vidění, nebo dokonce patříte k těm, vámi popíraným, agentům východu?

Nevím, kdo konkrétně rozděluje národ. Dokud ale budou psát lidi jako vy a dostávat za své příspěvky vysokou karmu, bude rozdělený.

4 2
možnosti
Foto

Tak o těch lidech bez názoru je to z druhé strany. Nečtete noviny? Zemana volili starší venkované, méněvzdělaní. Kdo tohle razil jako správný názor? Tak to je na vaší první otázku. Na tu druhou je odpověď ještě snadnější. Po r. 1992 se SSSR rozpadlo na svazové republiky. Ten jih to byla Ukrajina, Běloruská republika, Gruzie a tak dále. Ani Podněstří, ani Abcházie, ani Jižní Osetie, tím méně Luhansko a Doněcko nebyly svazovými republikami. Luhansk a Doněck je stále součástí Ukrajiny. Jestli se ovšem Ukrajina rozpadne na více celků, bude jenom a jenom věcí jejich lidí. Tedy doufejme.

1 0
možnosti

Jo, lidi mají svůj "rozum" a tak myslím, že příštím prezidentem bude Okamura a parlamentní volby vyhrají komunisté a Okamurova zbrusu nová fašistická strana. Po referendech vstoupíme z EU a NATO, zemi obeženeme ostnatým státem, a vznikne nová fašisticko-bolševická diktatura, podporovaná Moskvou. Zamindrákovaná, nevzdělaná část národa, která to bude mít na svědomí, převezme moc, a každého komu se to nelíbí bez soudu pověsí. A zabaví jeho majetek. Majetek bohatých a úspěšných bude zkonfiskován a rozebrán těmi neúspěšnými, kteří po desetiletí těm úspěšným jen záviděli. Bude to ráj na zemi. Tedy dokud bude kde brát. Pak začne bitva o kořist, a o přežití...

Doporučuji hezký článek LN https://www.lidovky.cz/lichoceni-kremelskemu-kgbakovi-i-prani-penez-jak-ruske-tajne-sluzby-pomohly-trumpovi-g49-/zpravy-svet.aspx?c=A180203_121712_ln_zahranici_dv

3 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik