Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

Odhlédnu od toho, že žádná Simona Bilerová neexistuje. Výrok p. Niggliho se ovšem vztahoval k hackerskému útoku na databázi WADA - to je ten kriminální útok, o kterém mluví. Simone Biles má od WADA výjimku kvůli doloženému ADHD.

0 0
možnosti
Foto

Bilesová - máte pravdu. Vloudila se chybička za kterou se omlouvám. Hackerský útok to taky byl, jde ale spíše o to, jak může někdo dostat výjimku. To prostě nemůže být. Jestli tu výjimku nekomentovala oficiální média, ale hackerské servery je snad jedno, jeli to tvrzení pravdivé. A sám svým příspěvkem doznáváte, že je.

0 0
možnosti
Foto

Trochu mě mrzí, že se diskuse vyhnula druhému odstavci článku, o ignoranci Ameriky vůči světové antidopingové laboratoři WADA. Rusové ji respektují, Američané to mají na háku. Rusům byla odebrána akreditace, Amerika si v tomto ohledu dělá co chce. A nikdo si to netroufne zpochybnit. Hlavně o tom je tento článek. Měl zřejmě vyjít v rubrice politika, ale politika a vrcholový sport už dávno jedno jest. Ke škodě sportu, bohužel.

2 1
možnosti
ZH

Tady přece vůbec nejde o to, kdo kolik fetoval a jestli ho chytli, nebo ne. Vždycky budou nějací podvodníci a to ve všech národech a zemích. Jde přece o to, že když doping organizuje, nebo i jen přihlíží, stát, tak je to prostě nezvladatelné. WADA nemůže bojovat proti tajným službám. Ruští sportovci taky chodí k volbám, můžou trénovat kdekoliv na světě, ale radši se podřídili Putinově touze po velkém, silném Rusku. Tak ať si tam i sportují. ;-€

8 0
možnosti
VV

Zapomel jste ze ten doping byl ruskym sportovcum ordinovan politiky Ruska.

Rozhodnuti MOV je spravne. Rusti cisti sportovci mohou startovat, ale ne pod vlajkou statu ktery je pumpoval dopingem.

To neni politika MOV, to byla politika Ruska. Tou jeste v dobach CCCP bylo i to, ze za zeny startovaly na olympijskych hrach muzi.

6 0
možnosti
JD

J86i58r77i 13D23v96o18r44a86k

6. 12. 2017 15:12

Vzdyt to je vsechno k smichu. Roky se vi, ze i Americani dopuji pod kridlama CIA ale proste maji lepsi a silnejsi "diplomacii" nez kterakoli jina zeme. To, co jim prochazi i v Atletice? Za to by si zaslouzili zvysenou pozornost, ale "neni vule"... Nejen Gattlin o tom vi sve...X!

2 7
možnosti
VR

;-Dnezapomněl jste na FBI?

5 0
možnosti
IS

Rusové překročili míru. To je celé.

1 1
možnosti
Foto

zeptejte se třeba Koukalové, ta o tom bude vědět víc než Vy.

5 0
možnosti
Foto

Koukalová se svojí rusofobií je skutečně ta pravá

1 0
možnosti

Zeman jako Zeman, oběma řada lidí nastavuje zrcadlo, ale zbytečně. Myšlení, moudrost oběma chybí.

6 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, je to mezinárodní komplot darebáků. Karma R^

1 7
možnosti
MB

Jsme ve vzácném spuhlasu, ale už těm Rusům nenadávejte - mají z ostudy kabát a těžkou hlavu ... :-)

13 0
možnosti
MB

Ale no tak ... Kterýkoliv vrcholový sportovec je živnostník ve sportu s.r.o. Živí se tím, statovné + výsledky + sponzoři. Čas běží, nelze do důchodu + zranění. Pak MS, Olympiáda jsou jeho vrcho veletrhem - je třeba tam být. Tu přichází státní nabídka podvodu - využije, nevyužije. Pak to praskne - státní doping - státní odmítnutí. Čistý živnostník netratí - poběží sám, opět za sebe, pravda, nad ním bude jiná vlajka neutrální. V čem je problém ?, zlo bylo potrestáno ... :-)

0 0
možnosti
JP

Pane Buček a pohádky je konec.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS