Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosta neznalost a nepochopeni. Rv

0 0
možnosti

Flint jen vyměnil vlastní beztrestnost za povinnost říci, co chtějí vyšetřovatelé.

1 0
možnosti

J86i75r59i 10T32i95c91h71y

4. 12. 2017 16:23

Nechapu, jak Flint, general, znaly vysoke politiky, mohl tak hloupe "lhat" agentum FBI. Samozrejme, ze jim mel rici, ze mluvil s jakysimi Rusaky, o nicem, takze at ho neotravujou. Ted za to "lhani" muze dostat az 5 let. Pokud se americti prosekutori na vas vyroji, urcite vas na neco dostanou. Na priklad, ze jste presunul nejake krabice s dokumenty, coz je obstruction of justice (za to sedel novinovy magnat Konrad Black nekolik let ve vezeni).

0 0
možnosti

Synuv byvaly spoluzak ma take styky s Ruskem. Ma uz treti ruskou manzelku, 5 poloruskych deti a vedeni firmy IBM to vubec nevadi. :-)

1 1
možnosti

1)Jde o věc telefoního hovoru mezi Flynnem a Kisljakem na konci prosince 2016 poté, co president Obama nařídil, aby značný počet ruských diplomatů opustil USA a zavřel dva ruské diplomatické objekty.

Flynn je obviněn z falešného prohlášení, že nepožádal ruského velvislance Kisljaka, aby " se zdržel eskalace situace v odpovědi na sankce,které USA uvalilo proti Rusku." Je též obviněn z falešného prohlášení agentům" že si nevzpomíná ,že by mu ruský diplomat následně řekl, že Rusko si vybralo zmírnit svou odpověď na sankce jako odpověď na jeho žádost".

2) Flynn je obviněn z falešného prohlášení, že "22.prosince 2016 nepožádal ruského diplomata, aby odložil nebo vzdal hlasování za rezoluci OSN a že ruský diplomat následně nikdy nevysvětlil Flynnovi ruskou odpověď na tuto žádost."

Mělo jít o hlasování OSN o den později týkající se odsouzení izraelského osídlení West Banku (Západního břehu)

http://www.foxnews.com/politics/2017/12/01/michael-flynn-pleads-guilty-to-false-statements-charge-in-russia-probe.html

1 0
možnosti
Foto

Už je toho na něho shromážděno víc, a novináři si jen říkají, jak mohl být bývalý šéf vojenských výzvědných služeb tak hloupí, aby mu nedšlo, že je v rámci telefonátů odposloucháván. Je to bývalý vojenský důstojník a jako takový musí vždy žádat o povolení získávat platby ze zahraničí. Ale on se nikoho neptal a přijímal platby, například z Ruska atp. A jestli byl opravdu namočený do plánu únosu Fetulláha Gullena z USA, tak je to osel, ale je rovněž možné, že to na něj bylo ušito, to nikdo neví.

1 0
možnosti
Foto

vždy mne udivuje, proč někdo veřejně vystavuje svoji neznalost

5 0
možnosti

Taky to nehapu. Autor tak nejak placa.

0 0
možnosti

Pane Zemane, buď neumíte číst, nebo lžete. Těch osm let nehrozí Flynnovi za stak s ruským agentem. Ty hrozí za lhaní federálnímu soudci. Lhaní soudu je v USA velmi vážným zločinem. (Jen připomenutí: Impeachment nehrozil Clintonovi za sex. Hrozil za lhaní před soudem.)

Obdobě případný problém Trumpovi nehrozí za kontakt s Rusy. Je reálný za předpokladu, že věděl o Flynntově lži a při svém výslechu toto neuvedl (jedná se zatím o pouhou dedukci na základě jakéhosi povídání na Twiteru).

8 0
možnosti

Asi je to nad vaše chápání, ale v USA je to trestným činem.

8 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik