Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Takže pane autore, nepochodil jste. Dalo se to očekávat! Stará známá klaka rosofobů Vás chce přesvědčit, že je všechno OK ! Opravdu záleží na úhlu pohledu, jak se dnes zhusta říká! Sledujeme to denně v TV, v některých novinách.....Rusko a co s ním souvisí musí býti zničeno. Jen mi pořád není jasné, komu ubližuje! Ale to je na dlouhé psaní ! Pro Vás....R^R^R^

0 2
možnosti
ZS

Celá situace vznikla kvůli tomu, že krom IAAF (díky Sire Sebastiane) a pár dalších výjimek žádná sportovní federace nechce za manipulace se vzorky a vyhýbání se kontrolám distancovat ruské sportovce jako celek. Přece jen penízky od ruských sponzorů nesmrdí, a dá se za ně pořídit lecjaká luxusní jachta pro dotyčné mezinárodní bafuňáře. Pokud je ve sportu a boji proti dopingu něco politicky zmanipulované, tak je to ve prospěch Ruska (a v menší míře i Turecka a dalších zemí s podivnými praktikami), protože to vyloučení z mezinárodních soutěží mělo přijít už daleko dříve.

2 0
možnosti
Foto

A vy do toho podrobně vidíte? Jste členem nějaké mezinárodní sporotovní federace, nebo antidopingové laboratoře? Byl byste schopen toto své tvrzení říci do očí třeba Kateřině Neumannové nebo Michalu Šlesingrovi?

3 0
možnosti
VK

Je členem spolku přátel Ruska.

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik