Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už je vyrobená. A je již třicet dní očekávatelná. Koalice (či oposmlouva, chcete-li) ANO, KSČM, SPD.

0 0
možnosti

:-).....Souhlas bez výhrad. Právě sleduji druhé zasedání poslanecké sněmovny, je to pořád dokola. 4 x už vystoupil Bělobrádek, za ním Bartošek, furt dokola. Vy s námi nejednáte. Přitom......v žádném případě neslevíme, dokud bude "obviněný" předsedou vlády.

Kalouskův blog, jak to tam párkrát zaznělo, všechno je špatné. Každý se ohání demokracií, ale jen když bude podle něj! Grospič zvolen předsedou imun. a mandátového výboru, argumentem proč by neměl být,vzpomínání na komunismus až do r. 45. Prostě nerespektování výsledků voleb. Teď právě už asi po desáté znovu nastoupil Bartošek, stejné téma, nekonečná story.

Čili, zase předvádění se v objektivech kamer a očekávající potlesk svých voličů!

R^R^R^

4 0
možnosti

Taky jsem se dívala, a je to přehlídka trapnosti: Bartošek, Bělobrádek, Stanjura, Němcová...a vůbec jim není hloupý, že je poslouchají jejich voliči.

1 1
možnosti

Zbývá už jen výkřik: "Všechnu moc do rukou Sovětům!", a je to komplet.

Není zač.

0 4
možnosti

Zastavit stíhání by bylo velká chyba, která by oběma pánům neprospěla, nechme to dojít do rozsudku. Jinak mě štve,že musím být koncesionář TV a přitom toto medium není schopné fungovat jako veřejnoprávní TV.

Škoda, myslel jsem, že to bude protiváha privátním TV , ale mýlil jsem se.

8 0
možnosti
Foto

Taky nejsem pro zastavení stíhání, ať rozhodne soud, jenže to by se musel konat. A až se bude konat (po roce?), vysloví osvobozující rozsudek, tak bude odvolání, a pak další, odvolací soud rozhoduje po roce, že kauzu vrací, tak kde je konec? A oba pánové jsou stále obviněni, čili bez šance se někde zaměstnat. O to těm zadavatelům té kauzy zcela určitě jde. Parkanová, nebo Rath se už do politiky nikdy nevrátí, pořád jsou obviněni, i když chodí po svobodě.

Nemyslím, že takto je to dobře.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS