Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Podobní "znalci" demokracie si vystřihnou část prohlášení politologa, nebo novináře, ale jen to co se jim hodí do zmatené konstrukce. Pak vyplodí článek a hrdě se bijí v prsa, jak to celé jasně rozřešili.

Chudák skutečná demokracie, když se jí ohání diktátor a patolízalové ho za to velebí.

3 0
možnosti
AT

Velmi správně říkáte: "rozhodla většina". Většina - cca 70% voličů co přišli k urnám, volila jiné strany než ANO. Mimo jiné i proto, že tyto jasně ještě před volbami prohlásili, že s ANO nikdy, nebo alespoň že s ANO se stíhanými lidmi v čele nikdy.

4 0
možnosti
Foto

To je snůška nesmyslů, co jste napsal.

2 1
možnosti
Foto

Mluvil jsem s několika voliči ODS a všichni bez výjimky říkali že jakákoliv spolupráce s ANO je pro ně už totální konečná.

Co takhle doporučit ANO aby vládlo bez Babiše i Faltýnka, aspoň do skončení vyšetřování, a pak se KDU, ČSSD i STAN určitě dají ukecat?

7 0
možnosti
KM

mě by to rozhodně nevadilo stejně si myslím,že to k tomu směřuje

2 1
možnosti
Foto

Opoziční smlouva, kterou adorujete a chcete znovu reinkarnovat, byla pouze a jen dohodnutý kšeft mezi dvěma v té době politickými machy. Znamenala opravdu přelom, protože od té doby se možná datuje všeobecná nechuť k politikům.

Pokud by pan Fiala kývl na spoluvládnutí s ANO, vykopal by ODS už jistě definitivní hrob.

Vy také, autore, měníte svá stanoviska dle momentální situace?

10 0
možnosti
Foto

Byl to kšeft, nebo nebyl, hlavně to bylo velice pragmatické zhodnocení tehdejší povolební situace. Ti malí, slabí chtěli všechno a tak nedostali nic. Takto by to mělo dopadnout znovu. A ODS by si nijak zvlášť nepoškodila, naopak ukázala by se jako demokratická strana, ctící demokratické principy. Koalice by byla lepší.

2 2
možnosti
MB

Proč si pořád lámete hlavu složitými tak konstukcemi ? Demokratické přece všechno je - Vítěz i ostatní strany ! Zatím většinově říkají, že s Hnutím Ano jsou ochotni spolupracovat - se stíhaným agentem nikoliv , poodobně s Faltýnkem. Jsem přesvědčen, že Babiš svou vládu sestaví - žádné volby nebudou. Jednak v ní BYTOSTNĚ potřebuje být + chce se zbavit dalšího balvana, tj. Miloše Zemana. Utnout mu manévrovací prostor ! Všechno bude - Mléko , maso i vláda ! ... :-)

1 1
možnosti
PK

Myslím, že pan Fiala není schopen některé věci, navzdory jeho vzdělání, pochopit. Vámi navrhovaná varianta asi není průchozí, směřujeme k předčasným volbám.

1 1
možnosti
VS

A co když si volič s tou sloní pamětí vzpomene, že např. ODS před volbami prohlásila, že s Babišem do vlády nepůjde a že to byl jeden z důvodů, proč ji volil?

6 0
možnosti

Naprosto odporná představaRv

3 1
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik