Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pragmatický názor , ale praxe se obávám bude vypadat jinak8-o

0 2
možnosti

K51a12r10e60l 29B83o23k

24. 10. 2017 22:41

Tak tento blog je síla. NAPROSTO SOUHLASÍM S panem Jiřím Cajthamlem.

0 0
možnosti

Chraň nás Pán Bůh před všemi Zemany...!

7 0
možnosti

První zákon podnikání je vydělat.

3 0
možnosti

Jen pro doplnění:

Chápu, že je to mimo Vaše myšlenkové schéma.

Ale to neva, takových vás zde publikuje docela hodně.

3 0
možnosti

Kdo vstoupí do koalice s Hnutím ANO - je politicky mrtev. Zejména v ose předvolebních výroků, tedy snad, ale každopádně bez Faltýnka a Babiše. Pořád, do dalšího soudu jde o agenta STB Bureše - (bez urážky, tak pravil nejvyší Slovenský) a jde o vyšetřované osoby. Vypadá to , že i ochotní Lidovci - jsou si vědomi sm,rtelného kroku, podobně ČSSD - to byl byl gól do vlastní branky ! Zbývá šílený Okamura, kterého takto vyhlašuje i Babiš. Předčasné volby nebudou, Zeman bude vařit - klidně 1 rok můžeme být bez vlády - úřednická. Případně Andrej sebere sílu a půjde vládnout menšinově samotný - ostatně, tak to chtěl. ODS - nikam nevstupovat ! ... :-)

6 6
možnosti

Za dané konstelace je dle mého názoru nejméně špatnou variantou koalice ANO-ODS. Byla by i vcelku logická, ale samozřejmě to dá ještě kus práce, protože všichni budou muset nějak ustoupit a bude to chvíli trvat, ale myslím, že to nakonec zvládnou.....jinak bylo zajímavé sledovat včera večer Události, komentáře, na panu Bělobrádkovi bylo docela dobře vidět, že jakmile jim ANO nabídne účast ve vládě, tak po tom skočí, inu jak jinak, jsou to lidovci :-)

6 2
možnosti

Neuvěřitelně nenávistný postoj k Rusku je v přímém rozporu s českými zájmy.

(přál bych si koalici ANO + ODS se smluvněopoziční podporou SPD)

6 6
možnosti

SPD se stejně do roka do dvou rozpadne, stejně jako před tím Sládkovci, nebo VeVerky či Úsvit... Je to víceméně nahodilá sbírka nesourodých jednotlivců, z části analfabetů.....Jak uvidí prachy, všechny ideje půjdou okamžitě stranou....

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS