Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jako Jiri Ovčáček ať si píše co chce, ale mluvčí prezidenta je oficiální funkce a už jen tím, že tak svůj účet nazve, se zaštiťuje prezidentským majestátem a měl by se podle toho chovat. To že mu to prezident nezatrhne je pouze známka toho, že se mu to náramně hodí k pokoutním útokům od kterých se diatancuje jednoduchým tvrzením, že to je Ovčáčkova soukromá iniciativa.

6 0
možnosti
PK

Pan Moravec je plný lásky k jedněm a utajené nenávisti k druhým, to že je na veřejnoprávní televizi mu nic neříká. Být nestranný je složité ale jiní profíci to zvládají.[>-]

Možná by měl přezbrojit na privátní TV a tam naplno rozvinout své pocity.

5 3
možnosti
Foto

Víte, ono se říká, že co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi... Jenže v případě politika nebo jiné veřejně činné osoby - v tomto případě úředníka, který se v politice pohybuje - tedy mluvčího M. Zemana to platí i naopak...

Je dost podstatný rozdíl, pokud někdo něco takového prohodí u piva v hospodě a tím, kdy jej zveřejní na OFICIÁLNÍM Twitterovém účtu mluvčího Miloše Zemana.

Sociální sítě jsou dnes většinou sledovanější než klasická média, takže to není jen "jakýsi" komunikační kanál, nýbrž má dokonce jistý punc oficiality...

Uvedl jste, pane (Vladimíre) Zemane příklad skupiny Pussy Riot a komentář M. Zemana k ní... Při vší úctě, kdyby ta ku*da slova řekl i Miloš Zeman v hospodě na Vysočině, nebo v některé z pražských kaváren, neřekl bych ani popel... Jenže on je vyslovil jako nejvyšší ústavní činitel v televizi a již po několikáté prokázal, že mu je jakákoli slušnost nebo úroveň naprosto cizí...

Spousta lidí (politiky nevýjimaje) si může myslet (tak jako já), že (například) Angela Merkel je bláznivá komsomolka, která to nemá v hlavě v pořádku, nicméně v oficiálním komuniké to nemá co pohledávat...

Jiří Ovčáček je s největší pravděpodobností zakomplexovaný ubožák, který dokáže jen kopat kolem sebe a jeho "novinářská erudice" se limitně blíží nule...

9 2
možnosti
MM

Měl bych na vás tři otázky.

Je Ovčáček mluvčím presidenta 24 denně? Má o výrocích mluvčího presidenta informovat veřejnoprávní médium? Souhlasíte a líbí se vám výroky pana mluvčího presidenta?

8 0
možnosti

Ovčáček je mluvčím prezidenta po celou dobu, co je ve funkci, je takto ve světě vnímán a všechna jeho veřejná prohlášení jsou vnímána jako prohlášení prezidenta. Z toho vyplývá odpověď na otázku - mají to dělat - jde o stanoviska prezidenta.

2 0
možnosti
JH

Kdysi mě ta Moravcova hysterie a tendečnost rozčilovala, dnes se tím už jen dobře bavím:-)

4 4
možnosti
MM

Vy se bavíte Moravcem a obsahem a významem výroku Ovčáčka se nezabýváte?

4 0
možnosti
VK

Je svatou povinností ČT ukazovat, že máme na Hradě nesvéprávnou osádku.

18 3
možnosti
Foto

Nebo v ČT tu zmanipulovanou.

5 9
možnosti
Foto

Podzim bude plný propagandy, televize propaguje určité subjekty, které jsou s ní ideologicky propojeny. Je to smutný vřed na demokracii Rv!!

4 9
možnosti
Foto

Já za podstatně větší a škodlivější vřed považuji nositele a propagátory obdobných názorů.

7 1
možnosti
MB

Vy zřejmě žijete ve vlastním světě !, viz cituji - "Výrok p. Ovčáčka byl použit k útoku na pana prezidenta. Veřejnoprávní, proto musí být nestranná, Česká televize se opět ukázala" ... Já zase tvrdím - TV ukázala to, že p.Ovčáček může šířit své názory pouze u piva ! Jde o úředníka, který si hraje na politika. On koná cíleně, já si jenom přeji konečný cíl - Aby, ta obskurní skupina, již zmizela ! ... :-)

19 4
možnosti
JK

Ovčáček na pokyn vypouští skandální návnady a Moravec je hloupě zblajzne. Věnovat totiž čas kauze Kazachstán, by bylo pro hradní mafiány mnohem horší.

Jinak jste velmi správně připomenul hulvátství a sprosťárny prezidenta, dalo se i další přidat, ale i tohle úplně stačí, děkuji.

3 0
možnosti
Foto

Ovčáček je mluvčím prezidenta. To nikdo neokecá. V druhém kole prezidentské volby volím kohoholiv jiného, jen ne Zemana. Z dosavadních kandidátů nic horšího než dnes na Hradě sedět nemůže.

21 2
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik