Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vojenska sila asi nebude treba. On jen vydira, valku nechce, ale zvyknul si vystrelit rachejtli a USA mu zaplatili vypalne.

Trump ho poslal do ..dele, a vzkazuje jestli bude zlobit dostane pres sadelnatou tlamu

0 0
možnosti

Čína ani Rusko neudělají proti KLDR vůbec nic - vyhovuje jim tento stav, protože Kim je zaměřen na USA/Japonsko/J.Koreu a nikoliv na jejich země (které naopak bere jako spojence a podporovatele). Moskvě i Pekingu je úplně jedno, že severokorejská diktatura vyvíjí další atomové zbraně a jejich nosiče.Ostatně bez jejich pomoci by s tím jistě nebyl tak daleko.Taková je smutná realita... Odsouzení typu "pobuřující hrozba" je výkřikem do tmy a je i výrazem aktuální nemohoucnosti RB OSN řešit tento problém.

Takže viníky současné situace známe, daný stav vyhovuje Číně i Rusku, proto Čuníkův režim podporují a úkroky v OSN jsou jen jejich klasické divadýlko.

Hlavně že to způsobí Americe nepříjemnosti.

Když na mne někdo namíří nabitou zbraň, a bude mne donekonečna ujišťovat že vystřelí, můžu to ještě rozdýchat, ale když mi už kulky lítají kolem hlavy (viz Japonsko), tak to pro mne znamená jediné - musím útočníka za každou cenu pacifikovat. Toť logika.Vím, že logika a politika si na ruku moc nejdou, chápu že současný stav vyhovuje hlavně ČLR a Rusku, vím že nebezpečí pro Soul je ohromné, ale pokud to severokorejské čuně bude dále přímo ohrožovat nevinné lidi, tak to jednou stejně praskne. A podle mne čím dříve, tím lépe.

2 0
možnosti

J93o94s42e83f 85N60i80k11l

1. 9. 2017 9:28

...z přkladu Iráku a Libye se Kim znovu poučil a dube dělat všechno proto, aby byl schopen čelit proti jakékoli agresi...

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS