Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdejaký český kibic ví všechno nejlépe....

1 0
možnosti

Ono je zakázáno mít na Makrelu v ČR názor?

0 0
možnosti

Byl bych hrozne rad, kdyby mi nekdo z tech co tvrdi ze Frau Merkel nejake migranty pozvala nasel original te zvaci reci nebo toho zvaciho dopisu.

Ale opravdu ortiginal a zadne pokrouceniny ceskych medii.

1 0
možnosti

Prohlásit, že se musí cítit vítáni, asi není pozvánka, coo

0 0
možnosti

Bohužel, je to tak. Když Česká republika vstupovala do Evropské unie, tak si západní země v čele s Německem vymohly omezení svého pracovního trhu pro občany nových členských zemí na dlouhých sedm let. Z Rakouska se dokonce ozvalo: "Musíme chránit svůj pracovní trh před hordou nekvalifikované pracovní síly z Východu". Západní země tak fakticky porušily principy, na nichž má být EU založena. Rakousko a Německo otevřelo své pracovní trhy pro občany nových členských zemí až 1. května roku 2011.

Je zajímavé, že ještě před krátkým časem politici starých zemí EU považovali národy východní Evropy za "nekvalifikovanou hordu", která u nich nesmí pracovat, a nyní těm samým národům vnucují povinné příděly imigrantů z islámských zemí.

V červnu loňského roku německý ministr financí Wolfgang Schäuble prohlásil, že bez přistěhovalců Evropě hrozí "degenerace v příbuzenských sňatcích" a že "muslimové přispívají k otevřenosti a různosti". Mluvil také o "tureckých ženách ve třetí generaci" a označil je výrazem "enormí inovační potenciál". To skutečně není nějaká bláznivá sci-fi fantazie o šílených eugenicích. To je dnešní realita. Jeden z nejvyšších politiků EU hovoří o Evropanech jako o chovném státu, které je třeba nově vykřížit.

5 0
možnosti

A Cesi si zase vymohli, ze cizinci nesmi kupovaz zadne nemovitosti v zemich koruny Ceske.

0 0
možnosti

Souhlas, ale ... nerespektuje totiž základní princip unie, že všechny členské státy jsou rovnocenné a všechna rozhodnutí EU jsou podmíněna plným konsensem celé sedmadvacítky. Tak tohle, od podpisu LS, už neplatí. O spoustě, i závažných záležitostí, se hlasuje většinově.

1 0
možnosti

Mutti sice ničeho nelituje, ale za smlouvu s Tureckem bojovali hodně. Takže jedním dechem říká, že zvládnou spoustu migrantů, ale je třeba migraci zastavit. ;-)

Něco jako památná věta mojí babičky: "Je to moc dobré, ale příště už to nevař". ;-D

8 1
možnosti

máte pocit či povědomí o tom, že v USA jsou si Nebraska a Californie úplně rovny?????????????????????????????

Máte pocit, že Bavorsko je na tom tak špatně jako Bremen?????

víte mluvit o tom, že jsou si státy rovny je nesmysl..jsou si rovny v tom smyslu, že jsou to státy,ale mají jiný ekonomický výkon..a jen tak pro doplnění..ČR by se také měla rozpadnout..protože Praha má jiný ekonomický výkon než CHOMUTOV nebo Horšovský Týn...............skutečně se domníváte, že rozdílnost v ekonomických schopnostech je důvodem k rozpadu???

máte vy stejný ekonomický potenciál jako vaše manželka, a nebyl by to také důvod k rozchodu?????????

1 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že Němci jsou tak trochu slepí idealisté. Jak dlouho je tomu, co Frau Merkel prosadila bezjaderné Německo a orientaci na obnovitelné zdroje? A Němci se tváří, že to je OK. Ale ono není.

A to samé s těmi uprchlíky. I tady jde o idealismus. Můj kamarád Gerd (r.1941), když jsem s ním na podzim 2015 hovořil, tak říkal to stejné, co Frau Merkel "Wir schaffen es" a dodával, že ještě další milión by zvládli.

Ale problém není ani v penězích, ani v ubytovacích kapacitách a ani v terorismu. Problémem je, že spolu se stávající muslimskou populací Německa (Gastarbeiteři z Turecka) se muslimská menšina v historicky krátkém čase dvou generací stane tak významnou, že změní tvář Německa.

A Němcům to, jak se zdá, je celkem jedno.

10 1
možnosti

Jako odbornik, ktery udajne pred 50. lety stravil par mesicu v Nemecku jiste budete vedet, Kolik % dnesnich Turku v Nemecku jsou muslimove.

Napoveda, Turci z evroskeho kontinentu jsou vesmes krestane.

0 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že paní Merkelová opět nejspíše zvítězí. je rovněž zajímavé, že vyprofilovaná antimigrační strana AfD bude spíše paběrkovat.

Takže mi prosím vysvětlete, že po zkušenostech z Německa, Francie, Španělska atd. jsou Němci takoví, že ji opět - vítačku a zvačku - zvolí, zatímco stranu, která je vůči migrantům vyhraněná nikoli.

Nejspíše jen opět Češi vidí dále, než zbytek Evropy. Nebo je to všechno jinak?

5 1
možnosti

Češi byli vždycky mistři světa v chytristice, takže vám vysvětlí, že za to může poslušnost obyčejných Němců a jejich příchylnost k silným autoritám.. Víte, Hitler a tak... Tak proto jsou Němci vítači s vrchní sluníčkářkou v čele, zatímco my máme ten zdravý selský rozum a vysoké školy života... Proto všemu rozumíme!

5 1
možnosti

To, co píšete, je velmi populární, ale bohužel je postaveno na mýtech a rozchází se s realitou. Frau Merkel nikoho nepozvala a pokud přestanete zavírat oči před realitou a fakty, možná se doberete zjištění, že v ony kritické týdny roku 2015 de facto zachránila nejen Maďarsko, ale vlastně i Českou republiku. A to ostatní, co píšete o EU apod., je postaveno na podobných mýtech a hlavně nepochopení EU...

7 20
možnosti

Pane Bystřický, to je marné, tato Sorte lidí to nikdy nepochopí!

4 6
možnosti
Foto

Dobře napsáno, karma.

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS