Diskuse

Policejní ovlivňování voleb v přímém přenosu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Opravdu nevím, který člověk by si mohl myslet, že toto načasování je jen náhoda. Samozřejmě je to tak (podle mého názoru), že banda malých zlodějíčků se spojila, aby jim jiný velký a mocný zloděj nevypálil rybník.

Nicméně narozdíl od autora si nemyslím, že nahrazení malých zlodějíčků jedním velkým je prospěšná věc.

0 0
možnosti
PS

P73e89t74r 88S18k17á92c33e63l

20. 8. 2017 21:27

Panu autorovi moc nerozumím. Na straně jedné kritizuje dotace z EU, na straně druhé fandí stylu pana Babiše. Bez nesmyslných předpisů a způsobů udělování dotací by pan Babiš nebyl až tak úspěšný. A teď si představte, že po internetu koluje zpráva, že prý ke znečištění spodních vod přispívá i řepka. Ta řepka, o níž se na zemědělských školách vyučuje, že se na určitou plochu seje jednou za 4 (slovy: čtyři) roky. Co dodat? Stále platné:

"Překvapí nepozorného škodlivé v příjemné mu podobě." >Gautama Buddha.

3 0
možnosti
JK

J38i77ř18í 75K52ý82r81a

18. 8. 2017 17:36

Skvělý článek, karma!!!

0 1
možnosti
JV

Skalní fanoušky Babišo-Zemanové sekty nic nepřesvědčí. Ti budou věřit svoji pravdě a veškerá fakta budou považovat za konspiraci. ODSákum lidi věřili a když se vyvalili všechny ty průsery, tak jim lidi přestali věřit. A u Babiše? Kdepak, čím větší průser, tím víc ho obdivují. Jo, lidi jsou fakt zblblý...

23 2
možnosti
PK

Není tomu tak, nepokládal bych Čechy za zblblé , za prvé stále platí fyzikální zákony a tlak budí protitlak a pak , nechme to na polici a soudech a nevynášejme rychle rozsudky. Politika v tom jistě i je, neb pokud dojde k procesu tak se znalosti naší justice a schopností obhájců se to potáhne roky a kandidát na politika je v pr..

3 0
možnosti
JS

Vidíte a to je ten rozdíl mezi totalitou a demokracií. Za totality byste to napsat nemohl. Dnes, za demokracie, to klidně napsat můžete a stejně se nic nestane. Psi štěkají a karavana táhne dál...

3 0
možnosti

máte ode mne karmuR^

1 3
možnosti
PK

Co k této aféře dodat? Snad jen jedno... dovolím si citovat z Morálního kodexu hnutí Ano (zdroj: https://www.anobudelip.cz/file/edee/ke-stazeni/clenska-prihlaska/ano-moralni-kodex-reprezentanta.pdf) :

IX. V případě přestupkového řízení či trestního stíhání proti své osobě, Reprezentant nebudevyužívat poslaneckou/senátorskou imunitu a požádá příslušný parlamentní výbor, abyneprodleně navrhl jeho vydání. Jedinou výjimku v tomto ohledu tvoří případné stíháníza politické projevy pronesené na půdě Parlamentu ČR.

X. Reprezentant, proti němuž je zahájeno trestní stíhání, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí

Co tím chci říci? Zajímalo by mě, proč autor a jemu podobní se ani v nejmenším nezajímají o to, proč se pan Babiš neřídí tím, čeho je minimálně spoluautorem...

22 0
možnosti
JZ

Není opodstatněná, váš oblíbenec neskončí v uranovém dole, nebude umučen, nikdo mu nezabaví majetek a nikdo ho po náhodném prominutí doživotního trestu nedonutí pracovat už jen u lopaty. Neurážejte oběti komunismu.

A co se vztekáte? Řadě voličů toho pána jsou podvody sympatické, ovlivňování bude pozitivní, bohužel.

17 0
možnosti
LC

Už se těším na povolební koalici spravedlivých a neúplatných ČSSD+ODS+TOP09+KDU. A zase bude dobře. 

6 2
možnosti
FS

Pan autor blogu je sice zamilovaný až po uši, ale neuvědomuje si, že láska je slepá a někdy moc a moc hloupá! Jenom bych prosil prosté vysvětlení - a to v jakém termínu před volbami se nesmí vyšetřovat zjevný trestný čin poslance?? A platí to i pro jiné politiky na různých úrovních, pro prosté lidi před svatbou, vojnou, porodem či jak je to?

A prosím, nepleťte do téhle kauzy staré problémy a kauzy, mají jinou podstatu a zejména jiné herce, "ale co už s tým fčil?". Já si např. taky myslím, že třeba Jan Hus neměl být upálen.

15 1
možnosti
PK

Omyl pane, podstat podvodů a korupčních skandálů u politiků je vždy stejná ,stanete se insiderem a máte šanci si přivydělat a protože nemáte nic jiného na práci než retorické cvičení, které vám stejně napíše asistent jdete do toho.....

1 0
možnosti