Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

Znáte nějaký případ kdy by to obvinění někomu vyhovovalo? Kdy by někdo řekl to mě ted vůbec nevadí? Právě naopak. Nyní je pouze poslanec a způsobí to nejmenší ostudu. Kdyby ho policie obvinila před půl rokem bylo by to obvinění ministra financí a kdyby za půl roku bylo by to bohužel nejspíš obvinění předsedy vlády. V obou případech by to byla daleko větší ostuda. A v každém případě by to Bureš a vy jako jeho fanatický stoupenec prezentoval vždy jako pouze politicky motivované a jak toho Bureše chce dostat Kalousek se Sobotkou a vlastně všichni z politiky.

19 0
možnosti
Foto

Takže, jestli jsem vás správně pochopila, tak vy jste přesvědčený, že před volbami by neměla policie vyšetřovat trestné činy, aby to náhodou někoho neomezilo v jeho právu kandidovat. Říkám to správně? 8-o

Takový malý problém je v tom, že ono je stále před volbami.:-/:-)

33 1
možnosti
BM

Policie by hlavně měla vyšetřovat činy hned po jejich skutku a zjištění. Ne čekat až se to někomu hodí. A začíná mi docházet proč nastali v policii ty změny.

4 7
možnosti
VT

Podle mně také správná úvaha ! Pokud před osmi lety dotace byla přidělená, pak za její přidělení odpovídá úředník ! Jenže u nás prozatím nikdy žádný úředník, soudce či poslanec za svá rozhodnutí nenesli nikdy žádnou odpovědnost !! A to je špatně. Když kdekoli v zaměstnání nebo podnikání uděláte špatné rozhodnutí, následky si nesete - ve formě výtky, sankcí nebo finanční ztráty. A kde je odpovědnost politiků ?!? [>-]

8 1
možnosti
Foto

"Špatné" rozhodnutí bylo učiněno na základě podvodu. Tak koho by měli potrestat, toho podvodníka, nebo toho, kdo ten podvod neodhalil, protože to nebylo v jeho možnostech?

17 1
možnosti
MB

Oceňuji Váš otevřený názor. Tak nějak si ovšem představuji sekrářství a vyznavačství. Přitom je řešení tak jednoduché ! Nekrást - nemanipulovat s dotacemi. Žel pokud ano, tak poté se nemohu vyvěsit jako čistý štít boje s nekalostmi. Pro mne je ale opravdu úžasné, (nic nehraji), jak vůbec lze připustit,a aby ministr financí - dokonce premiér podnikal na bázi čerpání dotací ! Ono to ani nejde ! Zákon říká, že vlastník je povinen rozhojňovat svůj matetek péči řádného hospodáře - OK. Zákon říká státnímu představiteli, že má opečovávat státní majetek. Jak, se to dá potom dělat ? Jednou rukou hrabu k sobě - druhou od sebe ... AB říká, že to lze - V součtu svého dotačního příjmu a následných zákonných odvodů je stále 28 milionů Kč v plusu ! Pak říkám - To je nesmírně drahá národní hračka ! Vy nechcete vyyší důchod ? Již jej máte, ale dobře zahnízděný ! ... :-)

11 1
možnosti

A víte o tom, že p. Babiš byl donašečem StB, když už jste mu skočil na naviják s těmi praktikami StB? On o těch praktikách StB totiž leccos ví.

20 1
možnosti
MB

p. Šulcová, jak správně předpovídal kolega , viz dole - "Vaše zloba a nenávist už je zde" ! Předvolaní agenti STB přece jasně dosvědčili, že agenta STB neznají a tak byl soudruh Bureš očištěn ! . Dalšími štváči jsou pak i Slovenský Ústav paměti národa ... (Doufám, že jsem p.Koreckého uspokojil, je to tak správně, že ano) ... :-)

3 3
možnosti
ZB

Tak tomu se říká fanatismus,Babiše budete volit za každou cenu a že si odklonil pomocí bílých koní ze svého příbuzenstva 50 mega Vás nezajímá...co tak velkého udělal Babiš pro "národ",že jste kvuli tomu ohluchl,oslepl a přestal používat mozek...?

31 2
možnosti

On neohluchl a neoslepl, jako hluchý a slepý, neskutečně hloupý, se marodil.

4 0
možnosti
VS

Nikdy v životě jsem trampy alá čundráky neviděl v pátek na nádraží v Bráníku. Jaksi jste zapomněl, že v té době se v sobotu pracovalo. I ostatní informace mají stejnou vypovídací hodnotu.;-(

5 5
možnosti
BM

Práce v sobotu se zrušila asi v roce 1965. Nevím jestli v Bráníku ale na jiných nádražích party "čundráků" hrajících a zpívajících bylo dost. Tou dobou jsem jezdíval vlakem z Mostu do Benešova n/Pl a v Děčíně jich bývalo dost.

3 0
možnosti
JK

A nenapadlo Vás, že ten důvod může být tom, že právě teď před volbami mají policisté šanci ten případ dotáhnout aniž by byl "skartován"? Nyní je období, kdy se politici bojí zasahovat do práce policie...

Bohužel, svědci Babišovi hlásající svou pravdu tohle vidět nechtějí.

34 2
možnosti
PK

Dobrý článek, ale očekávejte ataky plné nenávisti a zloby, lidí na netu ve službách ostatních politických stran. Jinak doplňuji pani Alena Vitásková (se ,,s: uprostřed).

5 12
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik