Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

P97a78v81e52l 77G31ö62t52z61e

16. 8. 2017 11:49

Clovek nemusi souhlasit, ale logiku to ma. Ten problem je jen na Babisovi videt, zle Babis sam problemem neni. Ten system tak nekdo nastavil, rozhodne ne babis. Mraky lidi si sahlo na dotace, kdyz tu byly jsou a zrejme i budou. I kdyz vetsina z nich vi, ze to jsou hovadiny. Stat a urednici tu jsou od toho, aby pracovali s penezi s peci radneho hospodare. To neni uloha babise,to je uloha politika. A uprimne, pokud da stat dotaci firme s anoinymnimi vlastniky, proboha !!! Co to jsou pak za pravidla?

8 0
možnosti
VV

V prvnich povalecnych letech byla Take jeste demokracie. A tehdejsi komunisticky ministr vnitra Vaclav Nosek si ji vykladal podobne Jako ten dnesni.

4 0
možnosti
Foto

Kdo jiný by měl mít lepší přehled o zneužívání policie a soudů v totalitě než Babiš a známí agenti StB, kteří se ho zde tak horlivě zastávají.:-)

11 3
možnosti
Foto

Oni komunisti Babiše soudili? Za co?

0 3
možnosti
Foto

Čachry s akciemi Čapího hnízda: Babišovi blízcí měli zametat stopy vedoucí k Agrofertu

Blízcí šéfa hnutí ANO Andreje Babiše podle policie údajně provedli v kauze Čapí hnízdo zastírací manévr, který měl zamotat vlastnickou strukturu firmy, a tak zamést stopy vedoucí k Babišovu koncernu Agrofert. Ve středu to uvedl server iRozhlas s odvoláním na text žádosti o vydání Babiše ke stíhání, který detektivové poslali do Sněmovny.

https://www.novinky.cz/krimi/446406-cachry-s-akciemi-capiho-hnizda-babisovi-blizci-meli-zametat-stopy-vedouci-k-agrofertu.html

12 3
možnosti
Foto

Prodej akcií jsou čachry?

3 5
možnosti
JL

Je zábavné pozorovat, kterak si Babišoni myslí, že bohatý člověk, který vstupuje do

politiky, to dělá z jakýchsi ušlechtilých důvodů. Opak je pravdou. Mentalita bohatých

lidí, tkví ve zvětšování majetku. A pokud jim v tom politika pomůže, proč, ne.

Slogany, jako, makáme, vyčistíme Augiášův chlév a pod. sice působí úderně, ale

jediné co se za tím kryje, je touha po moci a tím pádem majetku.

Jen někdo naivní, si může myslet, že tomu tak není.

21 1
možnosti
Foto

Mario Puzo: You have to get rich in the dark (Fools Die).

0 0
možnosti
DB

Na celé kauze kolem Babiše mi nejvíce vadí, že to spousta lidí nevidí, jak tato kauza začala a jak neustále graduje. Začalo to před třemi lety, kdy se v rádiu jisté české rádoby celebrity rozčilovaly nad tím, že je krajina plná žluté barvy. Každý člověk si pak tu žlutou spojil s řepkou a Babišem. Dále to byly nekonečné útoky Kalouska proti Babišovy, většinou sprostě vylhané. Jako ono obvinění, že Babiš dostane oněch ominozních 5 miliard dotací, a to přesto, že se jednalo o snížení daní na čerpací stanici, kde tedy všechny tyto dotace padaly do kapes těm, kdo dané palivo čerpali. Tedy Kalouskova vědomá lež, protože musel vědět jako ministr financí, jak jsou tyto daně strukturované. Lid to nevěděl a naběhl si.

A nyní kauza s Čapím Hnízdem. Majitel majteku má právo s ním nakládat jak chce pokud mu to zákon nezakazuje, a žádný zákon nezakazuje, převod na někoho a zpět. A otázka schválení dotací. Navíc tuto dotaci schválil Kalousek. Takže co komu vadí?????

Při útoku pomocí žluté barvy dostali lidé vztek na Babiše, při útoku vylhanými Kalouskovskými 5 miliardami, začali závidět a dnes již jen nadávají.

Tohle je perfektně provedená manipulace davů. Podobný systém uplatnil Hitler, Obama, a a všichni ostatní, kdo chtějí na vládnoucí křeslo..........a lid to nevidí........smutné.....tedy značná část lidu to nevidí.........občas si tohle někdo uvědomí.........

a proto je tento váš článek naprosto v pořádku

6 12
možnosti
JS

Drobná poznámka, dotaci neschválil Kalousek, ale místní ROP, tedy nikoliv MF. A to, že Babiš zamořil řepkou republiku, protože mu to sype a na nějaký rozvoj či čeho na venkově on kašle. Prostě chce víc a to je celé. A myslím, že pokud se prokáže že jde o účelové převádění, pak jde o podvod....a agent Bureš jistě ví, jak to chodilo za časů STB :-)

10 0
možnosti
KC

Nejsem apologetem pana Babiše, jen by mě zajímalo, proč dělal ministr vnitra za ČSSD policejní reformu, která, jak se ukazuje, k ničemu pozitivnímu nevedla? Policie se pak nemůže divit, že hodně občanů si klade otázku, proč zrovna teď, proč vůbec a proč právě pan Babiš, když je různých podezření jako hub po dešti?

1 4
možnosti
FS

Pane Chrastino, policejní reforma , viděno dnes naopak k "něčemu" vedla. To něco vidíme dnes. Odešla řada zkušených detektivů a nyní dochází k "převratným" objevům, těsně před volbami. To je ale náhodička!

2 0
možnosti

Karma pane Zemane, p. Babiše může mít člověk rád nebo nemusí a nebo ho může úplně nenávidět. P. Babiše člověk může volit nebo nemusí. Žádat o nějakou dotaci na cokoliv na co je to možné může každý z nás. Žadatel zažádá podle daných kritérií, úředník žádost posoudí zda je oprávněná a jestli má všechny náležitosti a úředník buď rozhodne kladně nebo záporně. Jako projektant jsem pro zákazníky několikrát připravoval žádosti o dotace. Můžu Vám potvrdit, že to není jen tak. Úředník mi žádosti několikrát vracel k doplnění a byli to kolikrát věci, které jsem absolutně nechápal a zákazník kolikrát ani nevěděl, kde má podklady o firmě vzít. Stálo to vždycky velké úsilí na ty peníze dosáhnout a vždycky jsem si říkal - tohle už nemám zapotřebí. Nakonec když se zadařilo a projekt se zrealizoval tak jsme byli všichni rádi. Všichni až na některé, kteří těžko snášeli to, že ten či onen člověk si postavil to či ono z dotací. Jeden zákazník, který byl ve vsi velmi oblíben, ale dovolil si na svůj záměr úspěšně zažádat o dotace se jeho situace pak ve vsi úplně změnila a nejen ve vsi, ale i mezi rodinnými příslušníky. Kolik stálo úsilí dotaci získat a že tu možnost má každý a že rozhodnutí o získání dotace je na úředníkovi, to nikoho v tom případě už nezajímá, protože on si postavil z dotací a měla by ho policie pořádně prošetřit........ Kdo ví v čem a v kom to je.....?

3 2
možnosti
Foto

Podle mých chabých znalostí práva je trestný čin podvodu definován jako "uvést někoho v omyl nebo jeho omylu využít".

A od tohoto by se vyšetřování měl odvíjet. Nikoli od nějakých "babských klepů".

0 3
možnosti
Foto

Podívejte, já mohu účtovat parkování samostatně a odvést státu 22% DPH nebo ho začlením do ubytování a zaplatím státu jen 15% DPH.

Dnes to je postup zcela legálni, ale za pět let může přijít nékdo a říct: Hermánek se obohatil o 100.000,-. A pokud se znelíbím, tak mě dav bude lynčovat.

Jistě,100k je málo, ale co kdyby to bylo 100M? To už je jiná káva a přestol všechno bylo zcela legální.

Jen jsem se obohatil a to dav nesnáší.

3 2
možnosti

Nemel nesmysly. Ty musíš účtovat to, co ti zaměstnavatel nařídí. A úplně vidím to parkoviště rozlohy SSSR, abys mohl stát okrást na rozdílu mezi 15 a 20% DPH o 100M.

Jestli nemáš co dělat, jdi se projít a neplevel diskuze takovými nesmyslnými příměry.

0 0
možnosti
MM

Chtělo by to uzákonit v jakém časovém úseku může policie konat. Navrhoval bych maximálně tak do půl roku před volbami. Dva měsíce, to už je jejich ovlivňování. ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik