Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Ten socanskej spolek mluví o úniku informací a co se děje teď každý den se objevuje nová informace o stíhání o vyši trestu který hrozí a pod.Už je na čase tu bandu vymést.NEVOLTE SOCANY

1 0
možnosti
VH

Spráávněéé. Pan Babiš je obrovský dobrák. Vzdal se svého podnikání, aby nás, obyčejné lidičky chránil před různými darebáka, například politiky.

A politici mu to neodpustili. Poštvali policii, aby si vymyslela trestný čin a začala pana Babiše pronásledovat. Navíc je policie líná: stíhá ČH. Má ulehčenou práci - celý podvod pan poslanec Babiš popsal v parlamentu. On snad ani netuší, že podvádí, jinak by nemohl v parlamentu pronášet to, co pronesl.

Takže pane Zemane (je ta shoda jmen opravdu náhodná?), policie dostala podnět, skutečnosti svědčí o spáchání trestného činu tak ho vyšetřuje. Mně je úplně jedno, zda před volbami půlroku či dva měsíce. Já chci, aby darebáci byli vyšetřováni (pokud možno ne ve funkcích, kde mohou vyšetřování ovlivňovat - když je ta policie tak strašně ovlivnitelná ;-D).

A jen na okraj: Kolik již na tomto portále bylo nářků, jak je ten či onen politik nespravedlivě stíhán. Ozývali se ti, kdo se neobtěžují příliš přemýšlet a raději volí náboženství. Jako boha vůdce strany, jako sektu stranu. Věřící nikdy neuvěří v poklesek božstva. Takže Vás omlouvám.

14 1
možnosti
PK

Váš poslední odstavec by se snad měl "tesat do kamene"... asi nám už "leze na mozek" ten přílišný ateismus a tak hledáme Bohy v politice.

1 0
možnosti
PN

P37e78t39r 10N60ě58m72e15c

16. 8. 2017 13:17

Stačí první věte: "Připomínka pana Babiše o podobnosti jeho pronásledování s praktikami státní bezpečnosti v totalitním režimu je zcela opodstatněná." a slušnému člověku se chce zvracet.

26 0
možnosti
VH

Spíš blejt. Neznamená to nic jiného, než že příznivci Babiše jsou podobní příznivcům Semelové.

4 1
možnosti
JK

Takže když to shrnu:

Babišovi hrozí oprátka, nebo nucené práce (Uran, Sibiř). M. Horáková, R. Slánský, T. Píka a další z onoho světa nestačí zírat. 189 vykonaných politických poprav za Gottwalda, 47 za Zápotockého a 12 za Novotného.

V mladé demokracii nevolená soudní moc sekala nevinné kde mohla a nevšímala si toho co měla. Babiš v tu dobu ještě neexistoval a narodil se až jako velkopodnikatel a ministr financí, takže si ho všimnout ani nemohla.

DOTACE JSOU ZLO, ale pozor jen ty na cyklostezky, parky, kaskády a nesmyslné silnice. Mlčí se (podporou Babiše se vlastně schvaluje) o megadotacích na řepku, krávy, biopaliva, hnízda. Největší příjemce zlých dotací je náhodou opomenut.

Chudák makající ministr financí, který ovšem zemi v době velkého růstu také nejvíc zadlužil, což jsou analýzy, které kývačům unikají (vědomě).

A nejlepší je prohlásit, že za krádež nemůže zloděj, ale ten kdo nevěděl, že se má proti němu chránit. Tak až vám ukradnou peněženku, kolo, auto atd. tak přesně opakujte svá slova do policejního protokolu a spílejte nevolené soudní moci, která se bude snažit zloděje odsoudit, vždyť on má zrovna před narozeninami, svatbou, dovolenou, nástupem do práce, či jinou zásadní událostí.

Volte si koho chcete, jen potom nebrečte, že jste chudák a netušil jste to.

36 2
možnosti
PK

Rád bych si ty analýzy o největšim zadlužení prošel,pošlete mi prosím odkaz...

0 2
možnosti
ES

Děkuji. Výborně a pravdivě napsáno. Ještě bych dodal že transakci z čapím hnízdem p. Babišovi prováděla právní kancelář z právní licencí a její povinností bylo říci klientovi že tato transakce je nezákonná a odmítnout jí . Když to neudělala nese za to plnou odpovědnost.Právnička která tuto transakci za peníze prováděla sedí v parlamentu za TOP 09. Těchto transakcí provedla tato kancelář stovky a žádnou z nich policie nevyšetřuje. Pouze tuto jednu.Ostatní jsou v pořádku?

5 11
možnosti
PB

P51e17t71r 80B77u36r48i89a56n

16. 8. 2017 13:03

Řekl bych, že ta transakce, tedy pokud šlo pouze o převod vlastnických práv, nezákonná rozhodně nebyla.

6 0
možnosti
JM

Za načasování může babiš sám. Kdyby se mu neztrácely dokumenty a nezdržoval, mohlo být dávno po všem.

http://echo24.cz/a/i8wnW/babis-obstruuje-vysetrovani-capiho-hnizda-upozornuje-bradacova

V souvisloti s Čapím hnízdem se pak zkuste zamyslet nad věcmi uvedenými v tomto článku - http://forum24.cz/o-cem-media-mlci-capi-hnizdo-nemelo-pozemky-bylo-predluzene-a-ztratilo-vsechny-dokumenty/.

A teď jsem zvědav, jak dlouho mi to tady vydrží .....

17 0
možnosti
JH

J72a58n 17H13l57e34d88í71k

16. 8. 2017 12:25

naprostý souhlas, Chovanec je Nosek z roku 1948-- oba ministři vnitra, oba ve službách bolševíků a užvaněných nul v parlamentu i senátu. --Oba odvolali pravicovější konkurenty, Nosek 8 velitelů, stejně tak -- A lmarovič Chovancev Jenomže těch nul je mnoho, závisti a třídní nenávisti příliš, až se to zajedlo i madam Sobotkové, která z té vzteklinou nakažené smečky uprchla. Jestli to zvonění českými klíči nebylo předčasné ? Bolševická závist má v české hlavě silné kořeny

0 15
možnosti
Foto

No vy máte také dost.:-/

11 0
možnosti
PB

P45e24t47r 94B64u77r95i31a90n

16. 8. 2017 12:10

Babiš řval, že živnostníci kradou a aby ovečkám prodal užitek svých slov (tj, konkrétně jim představí o co všechno přicházejí), dal dva miliony za TV spot na úrovni absolventa páté lekce kursu programování pro amatéry, kde se producírovaly obrázky 18 nemocnic a já nevím čeho ještě, vystřižené z časopisu nůžkami na nehty.

Když však přijde na jeho finance, slyšíme od něj jen: nechápu to, nerozumím tomu, nevím o co jim jde. (tedy IQ, jako by ty obrázky sám vystříhával).

Nepamatuje si kdo Čapí hnízdo vlastnil (jeho rodina), komu v současnosti patří, kde vzal peníze na korunové dluhopisy, proč nějaká jeho účetní a kde udělala chybu, neví, jakou metodiku používá Český kontrolní úřad, který mu hodil na hlavu tu jeho údajnou úsporu, špatně účetně spočítanou.

Tvrdí, že se ho ostatní papaláši snaží zbavit, protože jim vidí do karet, všechny ty zlodějiny a šmeliny, ale přitom jediné šmeliny které se ve vládě odhalily, byly ty jeho.

Je pro mě důvěryhodný asi jako Ivan Zachvatčik v ruské uniformě a v tanku na dovolené na východní Ukrajině.

29 2
možnosti
MN

Ovlivňování voleb a diskreditace politiků v období před volbami je standardním koloritem všech tzv. demokratických voleb už od roku 1990 (nezapomenout na kauzu Bartončík - lídr KDU, nastartovanou 3 dny před údajně prvními demokratickými volbami v červnu 1990). Kauzou Sládek vyvrcholila ukázka "demokracie" a ostatní je již jen výsměch voličům i systému voleb v ČR.

5 13
možnosti
Foto

tzv. údajná "demokratka" Novanská;-D

1 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik