Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když to vezmu nezaujatě. Korejská válka začala na pokyn SSSR za přímé podpory Ruska a států Varšavské smlouvy a na straně Korejců bojovali čínští vojáci a létali tam na letadlech MIG sovětští letci. USA tam bojovalo v rámci souhlasu RB OSN. Válka skončila tam, kde začala. Komunistům se nepodařilo komunismus rozšířit na celou Koreu. Válka ve Vietnamu začala na pokyn SSSR za podpory států Varšavské smlouvy. USA mělo uzavřenou smluvu s Vietnamem o vojenské pomoci. Byla skončena mírovou smlouvu podepsanou v Paříží a po podepsání smlouvy se USA z Vietnamu stáhlo. Vietnam nadále zůstal rozdělený. Po dvou letech komunisté využili prezidenské krize v USA a Vietnam spojili. USA v té době tam už nemělo ani jednoho pěšáka. Afganistán rozvrátilo SSSR a USA a další státy tam byly na žádost RB OSN se souhlasem Rusk a na žádost vlády Afganistánu.. Lýbie, zde bylo USA spolu s dalšími státy na základě RB OSN se souhlasem Ruska a jednalo se o dodržování bezletové zóny a ochranu civilistů. Války v Iráku se zúčatnilo 36 států s cílem odstranit osobu, která podporovala mezinárodní terorismus, vedla dvě války, používala proti vlastním obyvatelům bojové látky a 4x jej použila ve válce Irák-Irán. Byl podporován Ruskem a Francií. Dále stačí zjistit kolik válek vedlo Rusko. Za válku v Čečně jej projednává mezinárodní soud v Hagu. Tam bylo zavražděno 80 000 tisíc civilistů, žen a dětí.

4 0
možnosti

K97a96r74e10l 48B51o43k

26. 7. 2017 9:18

Jak se toto individium mohlo stát prezidentem USA je opravdu záhada.

1 3
možnosti
Foto

Jak víte, že je to invidium ? Já o tom nejsem přesvdčen. Nemsíte podléhat tomu, co o něm uvádějí media.

1 0
možnosti

Možná že jste jen nezaregistroval to naprosté šílenství, které s volbou Trumpa v Rusku vládlo. Je s velkým podivem, že v den inaugurace Donalda Trumpa nebyl v Rusku oficiálně vyhlášen den pracovního klidu. Zdá se, že větší svátek příznivci Putina už dlouho nezažili. Na státní stanici „Rossija 24“ celý týden před Trumpovým nástupem do funkce namísto informačních klipů běžely reportáže o nemovitostech, které prezident a miliardář vlastní. Moskevský obchod „Armija Rossiji“ (patřící společnosti „Vojentorg“) zdobí portréty Trumpa s nabídkou 10% slevy v den inaugurace s posměšným dodatkem – „Pro občany USA a zaměstnance amerického velvyslanectví.“ Moskevský cukrář nabízí „lízátko Chupa Trump“ – ve tvaru hlavy Trumpa „s trnkovou příchutí“. V Tule ještě v listopadu, hned po vítězství republikána, vyráběli kostkový cukr s jeho podobiznou na krabičce. Televizní kanál „Carjgrad TV“, který patří oligarchovi Konstantinu Malofejevovi, pořádá ve svém sídle v budově Centrálního telegrafu „Inaugurační noc.“ Ve všech zpravodajských pořadech a politických talk-show na celostátních televizních stanicích trvá nekonečná “inaugurační noc” .

Vše vypovídající vrchol je, když Poslanec Státní dumy z Liberálně-demokratické strany Ruska Alexej Diděnko pokládal za svou povinnost varovat zaoceánské pomlouvače našeho chlapce: “Duma nikdy nedopustí impeachment Trumpa!” ;-D;-D

1 0
možnosti

Pěkná snůška pitomostí, korunovaná "podivným zřícením budov WTC" Prozatím nikdy nikdo v historii nedokázal lidskou společnost rozložit a zničit takovým způsobem jako to udělala Ruská Horda svým bolševismem.

A to nejen v rusku, ale i dalších zemích, kam ten zrůdný systém importovali na hlavních a pásech svých tanků.

A místo toho, aby rusáci jen tiše mumlali omluvy za zničené státy jak ekonomicky tak duševně, za ty pyramidy mrtvol, co za nimi zůstaly, tak slyšíme slova jen např. o geopolitické katastrofě, kterou byl prý rozpad SSSR, slyšíme všeliké výhrůžky zemím, které dříve spadaly do sféry ruského vlivu, slyšíme harašení jadernými zbraněmi, jsme svědky přepadávání sousedních zemí a nezákonné anexe jejich území.

A k tomu je třeba připočíst fakt, že rusáci nejsou stále schopni po 100 letech vyrábět věci běžné spotřeby, což z nich činí stepní primitivy.

O stavu dnešního, Putinovského Ruska nám více než neutichající televiznía Sputnikovský jásot jásot řeknou demografické a sociologické ukazatele, třeba z oficiální statistické ročenky – čísla porodnosti, úmrtnosti, věk dožití, počty vražd a sebevražd, psychických onemocnění, notorického alkoholismu a drogových závislostí, přiznaná degradace školství a zdravotnictví. Patnáct milionů pravidelných pijanů, jimž místo vodky stačí kosmetické náhražky s příchutí hlohu – toť předvoj země vstávající z kolenou a padající na hubu. Právě proto před několika lety vstoupila moc na cestu válečných dobrodružství, aby drogou televizních válečných oslav otupila vědomí a umrtvila nerv národa hnaného do záhuby.

7 0
možnosti

Zajimave pojato. Ted jeste, pro srovnani, PRAVDIVY popis spolecenskych vrstev Spojenych statu. Nic ve stylu Pobrezni hlidka. Budu se tesit.

0 0
možnosti
Foto

Velmi realistické. Karma.

0 6
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik