Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

No potěš. Vy jste zmatený jak lesní včela. :-)

2 0
možnosti
Foto

Od které doby pravdy o babišovy jsou nenávistním útokem ? To nějak nechápu.RvRvRv

3 0
možnosti
VH

Hrůza - hlásíte se k ODS (tedy pravici) a nic netušíte o demokracii.

Majitel média může přikazovat, jak bude vypadat obsah. Pak by ovšem měl uvést, že se nejedná o nezávislá médium (je tomu tak například u stranických tiskovin). Obecně se má za to, že redaktoři pracují nezávisle - nezávisle právě na majiteli. Pak ovšem vůbec n e n í normální, že majitel redaktora úkoluje.

0 0
možnosti
VH

Pořizování "takových nahrávek", respektive jejich použití, je nezákonné dávno. Proč tedy navrhujete, aby se postavily mimo zákon, když tam jsou?

1 0
možnosti
VH

Pokud si někdo nezjistí, jak moc může Kalousek za to, že nebyly korunové (ale případně i stokorunové s výnosem nižším než 6 %, tedy s daňovou povinností nižší než jedna koruna) daněny, neměl by mít vůbec volební právo.

Způsob zaokrouhlování daňové povinnosti (dolu, na celé koruny) je obsažen již v zákoně o správě daní a poplatků z roku 1993. Pan Kalousek je poslancem (z počátku jen řadovým) od roku 1998. Můžete mně vysvětlit, jak ve způsobu zaokrouhlování jede? Navíc (jak tvrdíte) jako ministr financí?

Budu moc rád, jestli mé vědomosti rozšíříte.

Pan Kalousek, jako ministr financí, využil faktu, že z výnosů z korunových dluhopisů nebude daň po zaokrouhlení placena jako . m a r k e t i k o v ý . t a h. Účinný. Jednoduše snížil nabízené procento (téměř o daň) a zdůraznil nulovou daň. Hezké, ne. A stát neokradl, jak tvrdí jeho, mnohem méně schopný, nástupce.

Ještě o jednom nesmyslu, Babišem nepravdivě tvrzeném, bych se chtěl zmínit - o údajné neprodejnosti našich dluhopisů. Blbost a lež. Naše dluhopisy byly kupovány s jedněmi z nejnižších výnosů (a nákladů státu) pro jejich spolehlivost a malou rizikovost. Byly tedy velmi žádané.

0 0
možnosti
Foto

Kalousek stát neokradl, logicky, když to bylo ze zákona, který sám prosadil. Napadán je Babiš, že stát okradl, že nezaplatil daň ze svých korunových dluhopisů. Z vašeho popisu mi není jasné, jestli měl Babiš daň zaplatit, nebo ne. Babiš se doplatku nebrání, ale musí ten daňový doplatek zaplatit všichni držitelé těch emisí. Samozřejmě, nelze vyměřit daň jenom někomu. Tak ať to někdo vysvětlí. Co je to marketinkový tah Kalouska? Zdůraznil nulovou daň, ale ta vlastně nebyla? Nedivte se, že body sbírá Babiš a nikoliv Kalousek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik