Diskuse

Klid a mír v Evropě? Zapomeňte!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Kocáb před časem radil, abychom se k muslimům chovali slušně, jinak je naštveme, oni se budou radikalizovat a mohou se na nás i rozzlobit. Nizozemci, Francouzi, Němci i Britové se podle všeho dokáží k přistěhovalcům chovat vstřícněji, než my, xenofobní Češi. Proč tedy tam a ne u nás, kde přistěhovalce zavíráme do chlívků. Že Kocábova rada nemá cenu ani zlámané grešle není důležité. Nebezpečné je, že on a jemu podobní budou mít stále mediální prostor. Je to totiž befel z EU a poslouchat se musí.

2 0
možnosti

Proti islámským sebevražedným útočníkům samozřejmě obrana je a to snadná. Oni ten atentát dělají účelově, aby po smrti přišli do ráje a tam měli k dispozici panny. To je hrozně důležité ve společnosti, kde panuje polygamie, tedy manželky si mohou dovolit jenom ti bohatí a chudí muži nemají vůbec šanci se manželství a sexu dočkat. Podle islámské víry ovšem šanci na spasení má pouze ten, kdo má hrob. K zabránění sebevražedným atentátům motivovaným islámem by úplně stačilo, aby ze zákona těla atentátníků byla spopelněna a popel rozptýlen. V současnosti jsou těla atentátníků přeána rodinám k obřadnímu pohřbení a při pohřbu si spousta mladíků z komunity představuje, jak si zrovna tento jejich kamarád užívá v ráji s pannami a že by bylo fajn se k němu připojit. Pokud ale je z jeho těla popel, tak si ani nemá čím užívat a bez hrobu nemůže být spasen.

Ještě trochu drsnějším způsobem si kdysi se sebevražednými teroristy poradil generál Pershing. Ten nechal ty, co přežily zastřelit kulkou máčenou v prasečím sádle a těla všech atetntátníků nechal pohřbít do moře v pytlích spolu s prasečími vnitřnostmi a výkaly. Sebevražedné útoky OKAMŽITĚ přestaly. Jenomže na takovéto řešení naše civilizace koule nemá. Zřejmě ani ne na to, aby byly těla spopelněna a polep rozptýlen. Raději budeme těla vracet rodinám k pohřbům a motivovat tak další a další atentátníky.

2 0
možnosti

J58i48ř30í 85H45r25b58e83k

23. 3. 2017 18:07

nebyl bych si tím tak jist, roztrhání výbušninou jim nikdy nevadilo...

0 0
možnosti