Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Souhlasím. EU je nereformovatelná. EU je diktátorská a pro mnohé země jsou její praktiky neúnosné. Dále, finanční problémy Řecka přetrvávají, Itálie na tom také není nejlépe, pak tuším Španělsko či Portugalsko???? Chorvatsko má také problémy se zadlužením.

Tak že výplody Bruselu jsou vesměs omezující, ať jde o migraci, zbraně..... naprostá většina jejich nařízení už je na hranici či za hranicí fatálních následků pro členské země.

Shrnu-li můj pohled na věc, na základě mě dostupných informací, EU se už prakticky rozpadla, jenom ti mocní v Bruselu a ti čekatelé na Brusel v členských zemích, si to zatím nechtějí připustit. Ale nakonec, i Jidáš za 30 stříbrných prodal Ježíše.

3 0
možnosti
JS

V jednom byl komunisticky blok v cele s Kremlem ukazkou solidarity. Bylo nemyslitelne, aby se do jednoho clena beztrestne navezl kdokoli z opacneho tabora (jako tomu je dnes- Erdogan vs. Holandsko ), aniz by to vyvolalo raznou odpoved. Predstavitele EU naproti tomu pouze vuci Turecku.zbabele mlci.

0 0
možnosti

....voni jeden "realisto":-)

1 0
možnosti
PK

Když už - tak Tusk v Bruselu má být především Evropan, ne Polák, Sobotka také musí "hájit" celé Česko, ne Moravu.

EU dotlačí situace, že se bude muset reformovat - méně integrace, vícerychlostní, revize pravidel Schengenu, migrace, nevnucování eura slabším atd. Evropa je ve stavu (Marx by řekl "výrobní síly") že určitou integraci vyžaduje.

0 0
možnosti
PK

Jinak souhlas, že sočasný stav je tristní. Trump by měl na prvním místě jednat s Bruselem a ne s Němkou.

3 0
možnosti
VV

Rusko rozhodlo válku v Sýri?? Zatím pouze prodloužilo život svému spojenci Assadovi a povraždilo v Sýrii víc civilistů než ISIL...

5 5
možnosti
ZJ

A to jste vzala kde?

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik