Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Zajímavé je, že Zeman v celém projevu nevyzval poslance k podpoře senátního návrhu a postavil se i proti zvláštnímu zákonu pro každý park zvlášť.

0 0
možnosti
SN

:-)......Poslouchal jsem včera presidenta a beze zbytku s ním souhlasím! Výstavba se může omezit, ale od pradávna tam žili lidé, půda a les je živil, dřevo se zpracovávalo, proč by tomu mělo být jinak? KDyž jsem večer slyšel v TV Brabce, který prohlásil, že je to masakr motorovou pilou, tak to byl gól ! Bezbřehý fanatismus je to nejhorší, coby měl mít ministr pro životní prostředí ! R^R^R^

0 2
možnosti
Foto

Právě jsem se vrátil z "osvěžovny", kde jsme, kromě jiného probírali i Šumavu.

A názor jsme měli jednotný. Tak, jako z rybí polévky nelze zpětně udělat akvárium, tak ani z hospodářského les, smrkové monokultury nelze zpětně udělat divočinu.

2 2
možnosti
ZK

Na osvěžovnu to sedí. Kdyby tam seděl biolog nebo lesák, poměrně rychle vás vyvede z omylu.

2 0
možnosti
PJ

P84e92t24r 48J56í17l28e24k

22. 2. 2017 18:11

Autore a nejen vy koukněte prosím na video na you tube "Jak se rodí horský les"

trezorový film. Mnohé Vám to vysvětlí.

0 0
možnosti
PV

Takze podle Vas jsou problemem suche stromy, ale kupodivu se kacely stromy zdrave. Problemem je kurovec, ale, kupodivu, stromy se kacely v dobe, kdy to zadny vliv na populaci kurovce nema. Ano, dost ekologu to s tou ochranou prirody prehani a casto si upravuji argumenty podle toho, jak se jim to zrovna hodi. Ale od Zemana v tom vidim jen pouhou pomoc v necich kseftech.

4 2
možnosti
Foto

Šumava byla vysazena lidskou rukou, jako ekonomický les, který měl přinášet majitelům dřevo. Zelení prosadili tak zvaný bezzásahový režim a jeho výsledkem je rozpad a vymizení lesa na třetině výměry NPŠ. Propaganda je prostě nejúčinější a nejvýkonější zbraní Zelených, straší lidi, že pokud nebude jejich představa o Šumavě přijata tak bude zničena developery, akvaparky a káceči, které nikdo ovšem nikdo nikdy neviděl, stejně jako hejkaly nebo jezinky, přičemž Zelení ochránci mlčí o 20 tisících hektarech zničeného lesa jejich vinou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik