Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore, vy jste se teď probudil?

Proběhlo tady několikrát nesmyslné napadení Martena Furcade. Sám jsem to několikrát vyvracel, ani ruská výprava nepodala oficiální protest a věřím, že kdyby byl jen malý důvod oni by toho využili. Neustále ale zde vystupují plačky, které brečí více než samotní Rusi. Co si od toho slibujete? Vždyť se tím všichni ztrapňujete.

0 0
možnosti

M58i83l12a83n 90B97í67l65e30k

13. 2. 2017 16:03

Jste papežštější než papež:-). Sami Rusové pomalu začínají přiznávat svá pochybení. Šéfka ruské antidopingové agentury připustila, že v případě ruského dopingu nešlo jen o jednotlivce, ale o institucionální záležitost. To samé de facto řekl před pár dny Vitalij Mutko, když prohlásil, že na půdě Všeruské federace lehké atletiky docházelo k masivnímu porušování antidopingových předpisů.

Ale nevím, jestli jste článek myslel vážně - doufám, že jde jen o nějakou absurdní hříčku;-)

4 0
možnosti

Vím, že o tom článek není, ale vaše první věta nezní dobře. Takže Krčmář a Puskarčíková jsou další? Být jimi, nechtěl bych se to dozvědět.

0 0
možnosti
Foto

Měl jsem vypsat všechna jména, která se o nevídaný rozmach tohoto sportu u nás zasloužili? To by jich bylo hodně. A další...ano to jsou oni.

0 0
možnosti
Foto

Stát neřídí dopink? Tedy ten ruský? A jak tedy vysvětlíte výměnu celého ruského hokejového týmu těsně před návštěvou dopinkových komisařů? Ale to se asi nehodí do krámu, takže o tom mlčíte. Jistě, diskvalifikovat po řadě let je špatné, ale prostě jsou nové metody zjišťování nepovolených látek a zkuste hádat, sportovci kterého státu z toho vycházejí nejhůř. A proč představitelé onoho státu tak brečí nad nespravedlností ostatních. Když byli například velké dopinkové aféry mezi finskými lyžařskými běžci či bulharskými vzpěrači, křičel někdo z představitelů těchto států o cíleném zaměření na jejich sportovce. To dělá jen jeden stát a i to něco vypovídá.

6 0
možnosti

"Doping je věc čistě individuální. Že by byl nějak řízen státními orgány je hloupost."

Tvrzení které by stálo za vysvětlení.

1 0
možnosti

Neni.

Pokud rozumite aspon trochu nemecky, zadejte si Doping in de DDR. Ti meli cele ustavyk vyzkumu a rizeni dopingu.

A po sjednoceni dederonsti atleti uz mohli vypravet.

1 0
možnosti

P32e44t60r 89D73r79a27p38a50l

13. 2. 2017 12:21

nemáte pravdu minimálně v tom, že řízený doping nemá v Rusku logiku. Právě naopak, sport v Rusku vždy sloužil k poměřování pindíků se západem. Z právě probíhajícího MS byla suspendována Glazirina, tedy ne záležitost těch, co už nesportují.

4 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik