Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Máte pravdu, ale jen napůl. Putin není žádný dobrák co chce spasit svět. Je to diktátor , ale pokud pan Trump dokáže s putinem dobře jednat, lze využít případnou spolupráci k uklidnění situace na Blízkém východě a potlačení průniku islámu do Evropy a na Západ. Ale pořád je potřeba míst se před Ruskem na pozoru. Je to militantní moloch, který čeká na příležitost obnovit sssr ve své velikosti. Což pro nás není dobrá zpráva.

2 1
možnosti
Foto

Militantní moloch? 1 voják na km čtvereční,

Jenom je zvláštní, že jste použil stejný výraz jako německý vojenský expert v r. 1942.

2 0
možnosti
SN

:-)......Výborně napsáno! Sledoval jsem to v TV i slzička Obamovi ukápla. Fanoušků má dost, mladé mozečky jsou lehce ovlivnitelné. Dnes jsem na netu četl, že byl pro ně něco jak popová hvězda.

Pokud se presidentova ohrožení republiky....divadlo a příležitost kopnou si do presidenta. To novináři musí využít. Víte, kolik tu běhá v Evropě teroristů? Ti se určitě všichni začali bát! I kdyby řekl jméno. .....šofér náklaďáku měl asi 6 identit a cestoval v pohodě po celé Evropě. Co na to profíci tajných služeb, které, jak nás pořád Chovanec ujišťuje, ochrání ? Tak co vlastně president vyzradil a koho ohrozil ? R^R^R^

4 1
možnosti
MK

R^ Článek je především vybídnutím k přemýšlení. Nikdo neví, jaký bude americký prezident za pár měsíců, za rok atd. Zcela jistě bude snaha, aby nebyl neřízenou střelou, která kašle na senát a vládne pomocí dekretů.

Pokud se dost rozkmotřil s tajnými službami a nebude mu někdo solidní krýt záda, pak.....

Za sebe - mám dojem, že už nikdo nemůže být horší, než byl Obama. A stále je potřeba mít na paměti, že americký prezident musí (a jistě i chce) zastávat především americké zájmy. Na kolik se potkají s těmi českými záleží také dost na nás.

5 2
možnosti
JV

Obama - státník .Trump - hulvát .Kdo ten rozdíl nevidí , tomu není pomoci.

1 9
možnosti
JV

Já jsem teda měl úplně jiný dojem. Ten člověk je hrůza.RvRvRv

0 8
možnosti
JP

J19a74n 42P55a35l62l67a92s

12. 1. 2017 23:19

Na své dojmy máte právo.

Myslíte, že Trump taky nechá odposlouchávat Angelu Merkel?

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik