Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor pobavil, napíše větu "Chtělo by to úplné informace, a to o všem co se děje." a pak tam napíše pár zpatlaných, konspiračních blbostí a lží ;-D;-D

0 0
možnosti

Ta vaše silně zavádějící informace o "armádním stíhacím bombardéru" měla znamenat co? Blbnutí neznalých, nebo jste takovým i vy?

Letoun B-25 z roku 1939 je relativně malé dvoumotorové letadlo, lehké konstrukce (16 m délka, 20 m rozpětí), byl na konci letu, takže paliva už tam mnoho nebylo. Ona budova je také postavena úplně jiným způsobem, než byla dvojčata. Celá konstrukce je silně předimenzovaná, protože tehdy neexistovaly žádné počítačové modely. Jednotlivá patra jsou stavebně více odděleny než tomu bylo u dvojčat.

Dvojčata měla ocelovou konstrukci, na kterou byla vše napojeno, jakmile se zhroutila tato konstrukce, šel dolů celý mrakodrap. Narazilo do něj letadlo dlouhé 50 m, s rozpětím 48 m, ještě plné paliva. Tohle prostě nemohl tento poměrně subtilní mrakodrap ustát. Jeho konstrukce byla pýchou tehdejšího inženýrství, jak přesně bylo všechno spočítáno, že tam nebylo nic navíc. A přesně to se stalo důvodem zřícení, kdy starší, notně předimenzovaná stavba Empire State Building vydržela, náraz malého letounu, ale odlehčená dvojčata náraz velkého, ne.

2 1
možnosti
Foto

Dvojčata spadla tedy proto, že byla projektována podle počítačového modelu? Bylo by možné tedy vhodné nasimulovat, co by se stalo, kdyby do ní narazil letoun B-25.

0 0
možnosti

J54i69ř62í 57N93o59s30e78k

2. 1. 2017 11:56

McCain, Obama, Soros a jejich kruhy očividně uvěřili svému vlastnímu přání, že člověka lze naprogramovat a přeprogramovat.

Tož se uvidí.

3 3
možnosti

Malé info, asi pro lidi vašeho typu zbytečné, nicméně:

Do budovy WTC narazilo letadlo s minimálně 50x vyšší energií než do ESB.

Hmotnosti: maximální hmotnost: 185.000kg vs 19.000kg

Cestovní rychlost: 851km/h vs 370km/h ( samozřejmě v jiné výšce )

Energie nárazu: 5170GJ vs 100 GJ = 51x více

Pokud vezmeme v úvahu, že Bombadér B-25 byl prázdný a letěl v mlze na přistání, je reálný odhad min 100x vyšší energie.

Při rychlosti 200 km/h a prázdném letadla je rozdíl cca 250 násobný!! ( Přistávací rychlost je 150 km/h )

PS: Pokud někdo toto srovnává, je to to samé jako kdyby tvrdil, že náraz automobilu v 10 km/h do zdi je to samé jako ve 100 km/h.Rv

3 0
možnosti

...a dost důležitá poznámka, tento incident se stal před 70 lety...

1 0
možnosti

Tím posledním odstavcem, jste u mě spadl hluboko pod jakékoli dnoRv

3 1
možnosti
Foto

To mě sice trošku mrzí, že jsem u vás spadl tak hluboko, ale v podstatě to vystihuje smysl toho posledního podstavce. Psalo se někde opravdu o tom, že těch budov WTC bylo sedm a všechny nakonec byly zničeny? A žádné další budovy v okolí ne? Navíc železo se taví při cca 1390 stupních Celsia, ta teplota tam nikdy být nemohla, takže měly tam trčet do výšky ocelové nosníky, i kdyby se propadla všechna podlaží. Ale tenhle článek neměl být o žádných "konspiracích". Ty případy s JFK a WTC jsem uvedl proto, že úroveň informací ze strany USA je opravdu mizerná.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS