Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S úctou vzpomínám na vyprávění předků - Živnostníci se dohodli - podali si ruce a pohlédli sobě do očí ! To je celé - Vlastní jméno a pověst ... Doba se tak neuvěřitelně změnila, že v mírné nadsázce, by dnes za pultem vedle OSVČ - např. řezníka, by dále měl stát - Právník + znalec dotačních toků + neustálý sledovač měnících se předpisů + ajťák přes PC a EET. D.Rath čile dopisuje na stránky Blogů + mezinárodní šéfka sice pochybila, jakési miliony utekly, ale na trest to zase není ! Opravdu, naši umní předkové by se vybulili a nevěřili tomu ! ....:-)..

0 0
možnosti
Foto

Pane Zemane, to rozhodnutí Nejvyššího soudu se netýká odposlechů obecně, ale jen těch odposlechů v případě Davida Ratha, které se soudu zdály špatně a paušálně povolované.

0 0
možnosti
Foto

Ale měli by se týkat obecně. Soudce Pacovský už je použít nemůže. Žádné, tak když jeden ne, tak nikdo. Je třeba hledat spravedlnost. Jestli byl Rath usvědčen pomocí odposlechů, tak je vinen. Lhostejno, jestli ty odposlechy byly nelegální. Jestli byly vyhodnoceny jako důkaz, tak je to důkaz. Odposlechy jsou velká věc pro vyšetřovatele, protože stíhat dnešní kauzy bez mobilu asi ani nejde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik