Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je zvláštní, ale zdá se mně, že s EET mají problémy jenom ti, kdo nějakým způsobem stát na daních šidí, a to dost podstatně.

Jak jinak si vysvětlit, že číšník / servírka pracuje v hospodě (restauraci, kavárně, bufetu atd.) za minimální mzdu a dostává pak dalších 10.000,- i více načerno na dlaň? Kde na to majitel daného podniku vzal? Chtějí snad odpůrci EET říct, že to dává ze svého??? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
BD

Je to velmi jednoduché. Práce je drahá,protože ti ,co to schvalují, předpokládají,že se krade. A že existují firmy, které by nemohli existovat, kdyby nekradly,to se jaksi přechází mlčením.

0 0
možnosti
Foto

No, z vašeho textu je patrné, že státní buzerace vám není cizí a tudíž je pochopitelné že ODS volit nemůžete. Byl byste v rozporu sám se sebou. ODS je přece jen víc do středu, kdežto vy patříte evidentně nalevo.

3 2
možnosti
MC

Od doby, kdy se z "Pražské kavárny" stala Pražská kafilérie, tak se není třeba bát, že by společnost mohla přijít o nějakou skvělou myšlenku. Žádná totiž nehrozí.

3 2
možnosti

...jasně, ty se totiž rodí v putykách u kulatý báby...

2 2
možnosti

Autore, hulí a kouří se hlavně v knajpách a zemanovských, zaplivaných putykách, v kavárnách velmi málo...

3 7
možnosti
Foto

Vidím, pane Ševčíku, že jste opravdu zarytý antizemanovec.

Dejte pozor, ať Vám nepraskne cévka ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas ! Nejde jen o kouření,(poslanci aby si dokázali důležitost, tak jsou vždycky papežštější, než papež), ale o daně. V Americe neplatit daně ́= hrdelní zločin. V TV jsem poslouchal senátora, který zároveň podniká i v Anglii, říkal, že finančák ví o každém sudu piva ve sklepě. Ve většině vedlejších států to funguje i když v jiné formě, proč bychom my měli být výjimkou ! R^R^R^

6 4
možnosti
Foto

Nejsem proti kontrole a placení .... ačkoliv naše rozhazovačné vlády si to vůbec nezaslouží.

Já jsem proti, a to naprosto zásadně, nic neřešícím nesmyslům a bombasticky zaváděným opatřením vůči zástupným problémům, přičemž to zásadní se neřeší ani náznakem. Z voličů se dělají blbci a mnoho z nich si to ani neuvědomuje.

Ano, proti tomu jsem.

11 0
možnosti
Foto

Výroky paní senátorky jsem neslyšel, ale když jsem si přečetl vás.... no, darmo mluvit. Jste skoro ve všem vedle.

Jak Klaus, tak i Babiš skutečně řekli to, co vy vyvracíte.

Dělat v hospodě čárky a pak sečíst opravdu nepůjde, ale jen proto, že to stát znemožnil (v podstatě zakázal) - nevím, proč se nad tím radujete.

EET není elektronické účtování a že bez EET se nedá podnikat, tvrdí především Babiš...... a lže.

"Růst preferencí ANO má podstatu ve zjednodušování problémů" - to je fakt legrační, protože Babiš problémy nezjednodušuje, on je naopak vytváří.

Stát jako firmu nepochybně řídit lze - jenže v těch parametrech, které Babiš vůbec nezavádí; pokud i vy nepovažujete stát za dojnou krávu.

Populismus a Vox populi je velký rozdíl a ani mne nepřekvapuje, že ho nevnímáte.

A třešnička na závěr: " Jsou potřebné jasné daňové zákony. Proto je tu EET." ;-D;-D;-D Tím jste mne dokonale odrovnal a chápu, že dokážete být zaslepeným voličem ANO, stejně jako jste nekriticky obhajoval a volil Klause.

Potěš nás koště. Přiznám se, že jsem (až do Babiše) netušil tu hloubku a kohezi marasmu.

15 3
možnosti

1. neřekli

2. jde a půjde

3. není, dá, ale s jistým omezením

4. zjednodušování úředspíku

5. jak to Babiš dojí? - pokud ano, tak Ištvan.

6. Říkat, co si lidé přejí = populismus ... aha

7. EET jako první krok ... ?

1 1
možnosti

Karma, s menšími výhradami.

4 5
možnosti
Foto

Mínus - s velkými výhradami. ;-)

6 3
možnosti
Foto

Nemám rád Zemana ani Babiše, do kaváren nechodím a nekouřím. Takže jsem podle autora členem Pražské kavárny? Mohl by ji prosím nějak blíže definovat?

Jinak EET je jedna z nejhorších ničemností jaká tu byla po roce 1989 zavedena a já vím jediné, Babiše volit nebudu ani náhodou. Kdybych to tam pro něj omylem hodil, musel bych si useknout ruku. Ale na druhé stránce začínám být oprimista. Za poslední týden jsem zaznamenal již několik případů, kdy se v hospodách na EET s**e a jenom tomu tleskám!

17 6
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik