Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klady kuřáctví, pozitiva kouření cigaret:lepšízvládání a zvládnutí stresu, nepřibírání na váze, kuřáci mají po dobu účinku nikotinu lepšísoustředění , dokáže zlepšit aktuálnídekompenzovaný (zhoršený) stav schizofrenie a schizofrenické nálady,upravuje nerovnováhu serotoninu a dopaminu v mozku, u žen kuřaček je menšívýskyt rakoviny děložní výstelky (endometria)po 60. roku , kouření zpožďuje (nebovylučuje) nástup Parkinsonovy choroby a Alzheimerovy nemoci.

3 0
možnosti
JZ

Nevím, jestli to děláte schválně, ale samozřejmě se vyhýbáte protiargumentům proti kouření. Je úplně fuk, jeslti se někde nekouří v době oběda. Mám právou využít nabízenou službu se základními bezepčnostními i hygienickými náležitostmi v jakékoli době. NIkdo mi nemá právo produkovat v uzavřené místnosti karciogenní plyn. Výmluva "kuřácká hospoda, choďte jinam" je jako výmluva "feťácká hospoda, choďte jinam". Zlozvyk kouření v hospodách se podle mne vymýtí celkem snadno a rychle. Vařit pivo není nutné přestávat - nakonec nikdo ani neříká, že se mají přestávat vyrábět cigarety. A jestli protikuřácký zákon chápete jan jako populistické gesto levice, asi ignorujete fakt, že je to legitimní přání většiny obyvatel.

0 3
možnosti

protiargumenty proti kouření:

Jak je možné, že dříve se kouřilo bez filtrů a rakovina plic byla v 19.století ze všech rakovin zastoupena jedním procentem a v polovině 20. stoletíjiž stoupl počet na 5,66 procent.

V USA se propagandou valící nyní i na EU podařilo snížit spotřebu cigaretskoro na polovinu, ale počet onemocnění rakovinou plic se zvýšil o 14 %.

U nás na počátku 20. století byla rakovina plic vzácností, v roce 1950 na tutonemoc zemřelo již 1335 lidí, v roce 1960 skokem nárůst na 3538 a v roce 1986dokonce 5891 lidí.

3 0
možnosti

Takhle nějak to je. S tím se dá jen souhlasitR^

1 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas ! Podle Sobotky......nekuřáci jsou civilizovaní, kuřáci necivilizovaný odpad. Stejně volby nevyhraje! R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik