Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P47e51t47r 66S97k15á98c41e46l

27. 7. 2016 23:48

„Stava životní návyky lidí kopírují přírodu země kde žijí“ »Hippokratés z Kósu.

Je třeba ještě něco dodat?

1 0
možnosti
Foto

Už se proti takovým názorům připravuje zákon. Až bude schválen, očekávejte návštěvu. A připravte blízké doma na svou delší nepřítomnost. ;-)

4 0
možnosti

Ano, je to tak.

Běžní lidé si ani neuvědomují, jak se západní civilizace podílí na rozvracení jejich světa...ať nepřímo (dlouhodobým podněcováním jejich vzájemných vnitřních konfliktů), tak přímo (vojenskými zásahy).

Jejich frustrace, pocit ohrožení jejich kultury, ponížení, zášť, vztek musí být ohromné. Podívejte se na nálady v naší společnosti...a to těch pár atentátů, které vedou k pochopitelné nenávisti vůči muslimům, je zatím jen zlomečkem toho, co se děje v jejich světě...a co můžou zazlívat nám.

Prostě v těch lidech to je a nelze očekávat, že se s tím jen tak smíří během absolvování nějakého integračního programu.

Když už jsme to dopracovali až sem, tak dalším nesmyslem je si léčit svědomí přijímáním uprchlíků. Jsou to vykořenění lidé plní různých frustrací a tedy potencionálně nebezpečí. To je smutný fakt.

4 1
možnosti

J38a86n 53P83a73v54e43l

27. 7. 2016 9:48

Dnes, když jsem vstal, tak mi louplo v koleni. Mizerní amíci, je to jejich vina ;-D

.

Války na blízkém východu mají svůj podíl. Ale myslím si, že větší podíl má internet, nekontrolovaná migrace do EU a zejména wahabismus, který se šíří ze Saudské Arábie placený ropnými penězi. A za ten amíci také nemohou. Ale mohou za internet, šmejdi :-P

3 0
možnosti

D29a35v10i92d 73C47e11c67h

27. 7. 2016 9:47

Mohamed bol slusny nomad, choval si kozicky a popijal kavicku z dzezvy, vsetkym sa slusne pozdravil, potriasol pravicou, vtip prehodil a stare babicky prevadzal cez prechod pre chodcov....

Jedneho krásného dna sa mu vo sne zjavil american / kdeze archanjel .. / , imperialista a chamtivy lump a lotor a zacal mu diktovat sury o zabijani neveriacich, o tom ze zena je kus dobytka a podobne a naivny Mohamedko sa zradikalizoval a dal sa na drahu zbojníka, pedofila a vraha.

Ten germanista si asi nevsimol malicky detail, jednu zemicku, kde american podstatnou mierou prispel k zvrhnutiu diktatora, implantacii severoatlantických a demokratických hodnot a ani na miestne zvyky nebral ohlad - na zapadne nemecko.

0 2
možnosti

Pokud chceme zjistit nejakou pricinu, musime se vzdy zabyvat fakty a oprostit se od nasich predstav a prani, jak chceme, aby ta nase analyza dopadla. Je nesmyslne predem zavrhnout myslenku, ze i my neseme nejakou vinu, taktez je nesmyslne snazit se za kazdou cenu hledat svoji vinu. Pokud by za radikalizaci muslimu stalo bombardovani Libye, Syrie, apod., pak by to znamenalo, ze nekde drive v historii zili muslimove po boku krestanu ci bezvercu v klidu a miru. Ale tak to nebylo...Muslimove byli agresivni nejen vuci jinovercum, ale prali se i mezi sebou. Obdobi klidu a miru nikdy nenastalo a to nejen mezi jednotlivymi staty ale ani v ramci jedineho statu. Takze tam asi o nejake intervence nepujde. Velkym Satanem je z pohledu muslimu USA...proc? Ano, dovedu si predstavit, ze ted nekdo zacne vyjmenovavat konflikty Spojenych statu a povazovat je za pricinu. Prava pricina je ovsem nekde jinde. Amerika je nenavidena muslimy predevsim pro svoji moc. Je to nejmocnejsi zeme sveta (at si o tom kazdy mysli, co chce) a tento samotny fakt je muslimum trnem v oku, protoze Islam je system nejen nabozensky ale take politicky. A ted jim veli vladnout. Vzdyt uz samotny Mohamed byl velmi panovacny a spatny clovek. Jak muze nekdo ocekavat, ze z uceni agresivniho chamtiveho cloveka muze vzejit neco dobreho? No, nemuze...Samozrejme intervence Zapadu v muslimskych zemich problem jsou. Byli odstraneni diktatori, kteri situaci drzeli relativne pod kontrolou. Demokracie je s Islamem nekompatibilni, takze snaha vnutit demokracii muslimskym zemim je hloupa, i kdyby umysl byl dobry. Takze po teto strance zapadni zeme opravdu udelaly chybu. Islam jako takovy by ale byl problemem vzdy. Je to zlo a nebojme se ho takto pojmenovat...no, my se nebojime, protoze zde "zadne" muslimy nemame, ale Francouz ci Nemec (rozumej politik ci verejne znama osobnost) by neco takoveho uz neprohlasil, i kdyby si to 1000x myslel. Jenze politicka korektnost realitu nezmeni.

8 0
možnosti

No to koukám, za vším je USA!? Ale že Afghanistan rozvrátil Sovětský Svaz, čímž dal vznik mudžáhedínům, to nikoho nenapadne? Nebo že Irán rozvrátil Chomejní? A co třeba to, že hromadné rozšíření internetu umožnilo arabskému světu poznávat naši kulturu, způsob života, vztah k ženám, z čehož si oni vzali k srdci nejvíce pornografii a z toho usoudili, že žena = děvka, nicméně chtěli by je taky. Takže oni na jedné straně odsuzují náš způsob života, na druhou stranu by to také chtěli zažít, jenže sem přijdou a tady jsou frustrovaní, protože je to jiné, než si vybásnili. Ona by se ta frustrace provalila i bez Iráku, Sýrie a Lybie, jen se to urychlilo.

,

7 3
možnosti
Foto

Skoda,ze trochu nepremyslite o tom co sam rikate.Vznik modernim mudzahedinum dala predevsim podpora USA,bez ktere by SSSR nejspis Afganistan zle potrapil.A Chomejni se dostal k veslu pote co USA a UK nedokazaly v Iranu udrzet prozapadni kurz,ktery za pomoci prevratu v roce 53 tem milym mohamedanum vnutily.Takze zase jsou za vsim USA,nebo ne?:-/

2 1
možnosti

ono všechno má hlavu a patu, jenže jinou než vy byste chtěl, než si dokážete uvědomit....a to je problém naprosté většiny lídí

a jen tak mimochodem Libye byla jen použita pro naprosto jiné cíle vládnoucí elity

0 4
možnosti

Souhlasím - Vše má svou hlavu a patu, ale možná také jinou, než si myslíte pro změnu Vy. Má hlavu a patu skutečnost, že USA a země EU vydávají biliony dolarů za těžkou vojenskou techniku pro vedení konvenční války, zatímco faktem je, že na území USA a EU se rozvíjí "partyzánská guerilla" přistěhovalců jiných etnik a bezpečnostní složky států (policie a protiteroristické útvary) nemají adekvátní prostředky, výzbroj a výcvik pro tento typ války? Včetně legislativních opatření?

Má hlavu a patu fakt, že místo reálných skutečných opatření proti této zahájené guerillové válce slyší ohrožení obyvatelé pouze soustrastné výroky politiků, plamenné proslovy o tom, že se nedáme a nakonec konstatování, že se s tím musíme smířit? Skutek-utek!

Ano, hlavu a patu to může mít. = Likvidace občanů, o jejichž bezpečnost a sociální statut by měli dbát.

6 0
možnosti

Moc hezky jste to napsal...karma...souhlas

3 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik